medyauzmani.com

Neden Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Metacade’e (MCADE) yatırım yapmalısınız?


Kripto para piyasası sürekli gelişiyor ve bu da hangi para birimlerinin uzun vadede yatırım yapmaya değer olduğunu bilmeyi zorlaştırıyor. Bu makalede, gelecek vaat eden ve güçlü büyüme potansiyeline sahip üç kripto para birimini keşfedeceksiniz. Bunlar Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Metacade (MCADE) olarak bilinen bir çaylak.

Neden Cardano’ya (ADA) yatırım yapmalısınız?

Kardan Önde gelen 1. seviye çözümlerden biridir ve şu anda piyasa değerine göre en iyi kripto para birimleri listesinde 9. sırada yer almaktadır. Cardano, Ethereum ile aynı işlevi büyük ölçüde yerine getirirken, onu cazip bir yatırım haline getiren çeşitli şekillerde kendisini diğerlerinden ayırır.

Birincisi akademik yaklaşımıdır. Her yükseltme, sunulmadan önce zorlu akademik testlerden geçer. Örneğin mutabakat protokolü Ouroboros matematiksel olarak güvenlidir ve sonuç olarak saldırılara karşı iyi bir dayanıklılığa sahiptir.

İkincisi, Cardano 2023’te ağında bazı önemli değişiklikler yapıyor. Cardano’nun DeFi alanındaki büyüyen konumunu muhtemelen hızlandıracak olan JD stablecoin’i piyasaya sürüyor. Cardano geliştiricilerinin de yakında Hydra ve Midnight’ı uygulamaları bekleniyor. Hydra, bir gün ağın saniyede bir milyon işlem (TPS) gerçekleştirmesini sağlayabilecek bir ölçeklendirme çözümüdür. Midnight, gizlilik düzenlemeleri etrafında tasarlanmış bir protokoldür.

Cardano (ADA) Kripto Tahminleri 2030

Yaklaşan bu yükseltmeler, şüphesiz ADA’nın 2030 için kripto görünümünü artırdı. Yeniliğe yönelik titiz yaklaşımı, kaya gibi sağlam geliştirme ekibi ve stratejik ittifaklar gibi temel faktörler, yalnızca Cardano’nun uzun vadeli potansiyelini artırıyor. 2030’da ADA, geleceğin nasıl gideceğine bağlı olarak muhtemelen 6,50 ila 11 dolar arasında bir yerde olacak. Bu, ADA’nın şu anki fiyatı olan 0,27 doların çok üzerinde.

Neden Solana’ya (SOL) yatırım yapmalısınız?

SolanaCardano gibi, Ethereum’un hakimiyetine rakip olmayı amaçlayan birinci sınıf bir çözümdür. Şu anda dünyanın en değerli 17. kripto para birimi ve FTX çöküşünden sonra ilk 10’dan düşüyor.

Son zamanlarda dayak yemesine rağmen Solana’nın temelleri değişmedi. Aslında, temel yönleri ve gelecekteki gelişmeleri çok daha yüksek fiyatlar için bir katalizör görevi görebilir. Örneğin Solana, ihmal edilebilir bir maliyet karşılığında 65.000 TPS’ye kadar işleyebilen, gezegendeki en hızlı ve en ucuz blok zincirlerinden biridir.

Jump Crypto tarafından Solana ağındaki verimliliği artırmak için tasarlanan yeni bir doğrulama istemcisi olan Firedancer’ın bir test ortamında 600.000 TPS’yi işleyebildiği gösterildi. Bu, Ethereum’un bu yıl daha sonra hashing uygulandığında beklenen 100.000 TPS’sinden çok daha yüksek.

Ayrıca, yakında piyasaya çıkması beklenen Solana Saga akıllı telefonu, Solana’nın benimsenmesinde yeni bir dalgayı harekete geçirebilir. Solana Mobile bloguna göre, Saga “mobil cihazlarda Web3 deneyimi için yeni bir standart belirliyor” ve geliştiricilere Web3’e hazır mobil uygulamalar geliştirmek için ihtiyaç duydukları tüm araçlar verilecek.

Solana (SOL) Kripto Tahminleri 2030

Solana, Cardano kadar popüler olmasa da, ağın parlak bir geleceği var gibi görünüyor. 2030 yılına kadar, SOL muhtemelen en az 450 $ değerinde olacak ve iyimser tahminler tokeni 600 $ ile 750 $ arasına yerleştirecek. SOL 450$’a ulaşırsa, bugünün fiyatı olan 13$’dan alım yapan yatırımcılar %3300’ün üzerinde artış gösterir!

Neden Metacade’e (MCADE) yatırım yapmalısınız?

metakad GameFi devriminin odak noktası olmayı amaçlayan, kâr amaçlı bir oyun (P2E) topluluk merkezidir. Kullanıcıların kafa dengi oyuncularla bağ kurabilecekleri, en yeni P2E oyunlarından en iyi şekilde nasıl yararlanabileceklerini keşfedebilecekleri ve hatta oynayacakları oyunların yapımında rol oynayabilecekleri bir platformdur.

Forumlar, canlı sohbetler, incelemeler, yarışmalar ve turnuvalar gibi topluluğa dayalı özellikler, gelişmekte olan GameFi alanında ev diyebilecekleri bir yer arayan binlerce oyuncuyu çekme potansiyeline sahiptir. Topluluğun öğrenmesi için yorum, ipucu ve diğer içerikleri yayınlayan oyunculara sunulan MCADE ödülleri de vardır.

Bu yılın ilerleyen saatlerinde Metacade, ilk Metagrant’ını piyasaya sürmeyi bekliyor. Metagrant’lar, Metacade topluluğunun finansmanı oynamaktan en çok heyecan duydukları P2E oyunlarını geliştiren geliştiricilere yönlendirmesinin bir yoludur. Bunları almak için, geliştiricilerin fikirlerini göndermeleri yeterlidir ve projelerinde en çok oyu alan kişi finansmanla ödüllendirilir. Nihai başlık, düzinelerce diğer topluluk destekli ve klasik oyunların yer aldığı Metacade’in sanal çarşısına eklendi.

Merkezi olmayan bir otonom organizasyon (DAO), bir storyboard ve işlevsellik ve birçok büyük bilet eşantiyonu için planlar ile Metacade’in oyuncuları ilk sıraya koyduğunu söylemek güvenlidir. GameFi’nin 2025 yılına kadar geleneksel oyunların hızının 10 katına çıkması bekleniyor (kripto.com), Metacade, 2030 yılına kadar burada tartışılan üç kripto para biriminden en iyi performansı gösteren olabilir.

Metacade (MCADE) Kripto Görünümü 2030

Bu yönler göz önünde bulundurulduğunda, Metacade hızla P2E oyunları için Web3’ün önde gelen topluluk alanı haline gelebilir. Uzun vadeli kripto para birimi görünümü olumlu, MCADE’nin 2030 yılına kadar en az 2 dolara ulaşması bekleniyor – 0,02 dolarlık nihai satış öncesi fiyatının %9.900’ü. Kullanıcılar beklendiği gibi platforma akın ederse, MCADE bu on yılın sonunda 25$’a ulaşabilir, bu da ön satışa katılan yatırımcıların %24.900 artabileceği anlamına gelir!

Hangi jetona yatırım yapmalısınız?

Bu üç kripto para birimi açıkça önümüzdeki yıllarda daha da yükselme potansiyeline sahip. Ancak her birini inceledikten sonra, uzun vadede beklenen getiriler söz konusu olduğunda Metacade liderliği ele alıyor.

MCADE belirteci hala ön satış aşamasında ve topluluk önceliği felsefesiyle, Metacade’in yatırımcılar arasında bir hit olması muhtemel. Aslında bugüne kadar 2,2 milyon dolardan fazla MCADE satıldı ve bu sayının artmaya devam etmesi bekleniyor. Piyasadaki en güçlü kripto tahminlerinden birine sahip bir token arıyorsanız, hemen MCADE ön satışına göz atın!

Solana (SOL) ve Cardano’yu (ADA) eToro’da satın alabilirsiniz. Burada.

Metacade ön satışına katılabilirsiniz Burada.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın