medyauzmani.com

NFT’ler Öldü mü? Düşük hacimli 3 kısa kripto para birimi


NFT’ler öldü. 2021’de çok fazla ilgi gördükten sonra, bu yıl boyutu küçüldü. Son zamanlarda Kripto Haberleri NFT’lerin Eylül ayındaki işlem hacmi, Ocak ayına göre yaklaşık %97 daha düşüktü. OpenSea gibi NFT şirketleri işten çıkarmaları açıkladı. Analistler, NFT endüstrisinin ölüm döşeğinde olduğuna inanıyor. Haklılarsa, işte en iyi 3 kısa NFT jetonu.

X değişmez

Immutable X, Ethereum NFT’lerini doldurmaya yardımcı olan bir Katman 2 ağıdır. Geliştiricilerin en düşük maliyetle NFT sunmasına yardımcı olur. Web sitesine göre, Immutable X, insanların 36 milyondan fazla NFT basmasına yardımcı oldu. Ayrıca her yıl 6 milyondan fazla NFT’yi yönetir. Immutable X ayrıca, insanların NFT’leri takas etmesi için bir pazara sahiptir. GameStop ile ortaklığıyla tanınır.

Bu nedenle, NFT’lere odaklanan bir Katman 2 ağı olarak, NFT endüstrisi ölürse değişmez X büyük risk altındadır. Bu, IMX fiyatının neden tüm zamanların en yüksek seviyesinden %93’ten fazla düştüğünü ve şimdi tüm zamanların en düşük seviyesine yakın olduğunu açıklıyor. Bu nedenle, NFT’ler çökerse madalyonun bozulmak için daha fazla yeri var.

akış

Flow, dünyadaki en büyük NFT odaklı blok zincirlerinden biridir. Dünyanın en büyük şirketlerinden bazılarıyla çalıştığı bilinen popüler bir Katman 1 projesidir. Ortaklıkları arasında Meta Platforms, UFC, Samsung, NBA ve Ubisoft gibi şirketler bulunmaktadır.

Flow, geliştiricilerin her türlü merkezi olmayan uygulamayı oluşturmasına yardımcı olur. Bununla birlikte, örneğin, Instagram’da NFT projeleri oluşturmak için kullanılan CryptoKitties’in arkasındaki ekip tarafından inşa edildiği için NFT endüstrisindeki çalışmaları ile tanınır.

CryptoSlam’e göre, Flow’daki NFTS ticaret hacmi Şubat 2021’de 224 milyon doların üzerinde zirve yaptı. Eylül ayında 19 milyon dolardan fazla işlem gerçekleştirdi. Akış fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesinden %96 düşmesinin nedenlerinden biri de budur.

tezler

Tezos, NFT endüstrisine odaklanan başka bir blockchain projesidir. RedBull Racing ve Manchester United gibi takımlarla ortaklık yaptığı bilinen eski bir akıllı zincir ağıdır. Flow gibi Tezos, merkezi olmayan finans (DeFi) ve oyunlar da dahil olmak üzere her türlü dApp oluşturmak için kullanılabilir.

Ancak Tezos, çoğunlukla NFT endüstrisinde kullanılmaktadır. Veriler, Tezos NFT’lerinin hacminin Ekim 2021’de 9,8 milyon dolardan fazla olduğunu gösteriyor. Ardından Ağustos ayında 659.000 dolara düştü. XTZ fiyatı Tüm zamanların en yüksek seviyesinden %85’ten fazla düştü.

Tezos nasıl satın alınır

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile xtz satın alın

Bit El İlanı

Dünyanın en güvenilir borsasında kolayca Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer sanal para birimlerini Euro cinsinden alıp satabilirsiniz. bitFlyer’ın Avrupa, Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren lisanslı bir finans kurumu olduğunu bilerek güvenle ticaret yapın.

xtz’i bitFlyer ile bugün satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın