medyauzmani.com

OKX, Hong Kong’da listelenecek yeni kripto piyasası hissesini duyurdu – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – Ticaret hacmine göre en büyük ikinci dijital para birimi borsası olan OKX, platformunu Hong Kong’daki hizmet sağlayıcıların gereksinimlerine göre bireysel kullanıcılar tarafından kripto para ticareti yapmaya uygun hale getirdiğini duyurdu.

OKX tarafından yapılan açıklamada, 16 büyük kripto para biriminin Hong Kong’daki kullanıcılara satışa sunulacağı duyuruldu. Bu mülk; BTC, ETH, ADA, MATİK, SOL, NOKTA, UNI, İLETİŞİM, ÇEKÇE, LTC’nin fiyatı, AVAX, AXS, ATOM, XLM görüntüleri, USDT Peki USDC söylenecek.

OKX, Haziran 2023’ün başından itibaren faaliyete geçecek olan hizmet işletmesi için Hong Kong’un yeni düzenleyici otoritesi altında lisans başvurusunda bulundu. Özerk bölgede bir şirket kuran OKX, düzenleyici otoritelerle yakın bir şekilde çalıştığını söyledi. gerekli şartları sağlamak. bir yıl süreyle lisans almak.

OKX Global Baş Ticari Sorumlusu Lennix Lai, şirketin Hong Kong’daki genişlemesi hakkında şunları söyledi:

Hong Kong kullanıcılar, OKX uygulaması aracılığıyla başta BTC ve ETH olmak üzere 16 ana para birimine kadar işlem yapabilecek. Kripto para birimleri, üçüncü taraf, eşler arası (P2P) sağlayıcılar veya ApplePay, Visa ve Mastercard aracılığıyla HKD’de satın alınabilir.

Ayrıca OKX, Proof of Reserves aracılığıyla her ay web sitesinde kripto varlıkları yayınlayan tek kripto para borsası olduğunu iddia ediyor. Ek olarak, son güncellemeden sonra, zk-STARK sıfır bilgi teknolojisi platformu, kullanıcıların değişimi doğrulamasına ve varlıklarının OKX veritabanında olduğunu doğrulamasına olanak tanır. OKX tarafından yürütülen Nisan PoR raporuna göre Bitcoin, Ethereum USDT geliri ise 10,4 milyar USD olarak açıklandı.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın