medyauzmani.com

OMG Fiyat Tahmini: OMG Network, kar elde etme nedeniyle %15 düştü


  • OMG fiyatı, yaklaşık 2,50 doları reddettikten sonra 1,85 dolara düştü.
  • Yüzde 15’lik düşüş, muhtemelen ayılar için momentumu bozmakla tehdit eden bir senaryo olan kar elde etme nedeniyle.
  • Teknik göstergeler, boğaların mevcut seviyelerde kalması gerektiğini veya 1,68 $ yakınındaki kilit desteğe geri çekilme riskini alması gerektiğini gösteriyor.

OMG Network fiyatı geçen hafta Ağustos 2022’den bu yana en yüksek seviyesine yükseldi ve büyük borsalarda 2,50 dolara ulaştı. OMG fiyat rallisi, boğaların bankacılık sektöründeki kargaşanın ortasında kripto para birimlerine yönelik olumlu duygudan faydalanması ve fiyatların hafta sonu hızla artmasıyla meydana geldi.

Madeni para, Coinbase’den gelen son listeden çıkarma haberlerine rağmen de pompalandı.

Ancak OMG/USD, yedi günlük zaman diliminde hala %32 yükselirken, son 24 saatte %15’in üzerinde düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada OMG, kısa vadeli ayıların konsolide olma riski altında olan yükseliş momentumuyla 1,89 $ civarında işlem görüyor.

OMG Günlük Fiyata Genel Bakış

OMG’nin fiyatının son birkaç saat içinde keskin bir şekilde düşmesinin arkasında kâr getiren işlemlerin olduğu görülüyor. Aşağıdaki günlük grafikte görüldüğü gibi, OMG’nin 2,50$ direncini aşamaması, 1,85$’a geri çekildiğini gördü (TicaretView verileri).

Günlük RSI, boğaların zayıflığını gösteren orta çizgiye doğru düşüyor. Bu durumda, boğaların daha fazla kaybı önlemek için desteği 1,80 dolarda tutması gerekiyor. Düşüş senaryosu devam ederse, OMG’nin 200 EMA’da (1,68 $ civarında) talep alanlarını yeniden ziyaret etmesi muhtemeldir.

50 günlük üstel hareketli ortalama, 1,56 dolar civarında başka bir pivot sağlayabilir.

OMG Network günlük oran tablosu. Kaynak: TradingView

Aman Tanrım, 4 saatin fiyatına bakın

4 saatlik grafikte OMG, Şubat ayındaki 2.00$ civarındaki eski bir direnç seviyesiyle karşı karşıyayken, boğaların daha fazla kan gölünü önlemek için vurgulanan turuncu alanın üzerinde kalması gerekiyor. Aşağıda görülebileceği gibi, 4 saatlik RSI, boğaların OMG’nin yeni uzun pozisyonlarının kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını belirtmek için orta çizginin yakınında düz bir çizgi çizdi.

OMG 4 saatlik fiyat tablosu. Kaynak: TradingView

Aşırı satım bölgesine bir devrilmeyi önlemek çok önemlidir ve MACD çizgisi daha fazla kaymazsa bu muhtemelen yardımcı olacaktır. Grafik ayrıca biraz negatif, bu da ayıların hala güçlü olduğunu gösteriyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, mevcut fiyatlardan düşüş eğilimi, OMG boğalarının 1,68 dolar civarındaki kilit destek alanını savunmaya çalışmasına neden olabilir. Artan yönde, fiyatların 2,34 doların üzerine çıkmasıyla olumlu duygunun artması muhtemel.

OMG Fiyat Görünümü: OMG Ağı Kâr Alırken %15 Düştü, ilk olarak CoinJournal’da yayınlandı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın