medyauzmani.com

One Projects, otizm araştırma ve tedavisini finanse etmek için beş milyon One Coin bağışladı


Cranfield, İngiltere, 3 Aralık 2022, Chainwire

Yatırım ve hayırseverlik platformu WAHED, Roma’daki özel bir etkinlikte WAHED tokeninin 5 milyonunu Fondazione Europea Alessandro Cenci’ye (FEAC) bağışladı. FEAC, otizm spektrumundaki çocuklara ve ergenlere sağlanan bakımı iyileştirmek için sosyal yardım, eğitim ve araştırmaya odaklanan, kar amacı gütmeyen bir İtalyan kuruluşudur.

Roma’daki etkinliğe Wahed ve FIAC’tan önde gelen şahsiyetler katıldı. “Wahid” Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Abdullah bin Ahmed bin Salman Al Khalifa ve Federasyon Başkanı Eros Sensei’ye takımlarının önde gelen üyeleri katıldı.

  • Sergio Torromino, İtalyan Parlamentosu eski üyesi ve şu anki Yönetim Kurulu Üyesi Waheed
  • Dr. Salvatore Alberto Turiano, İtalya, Katanya’daki Policlinico-San Marco Üniversite Hastanesinde Damar Cerrahı
  • FEAC üyesi ve Calabria’daki Otizm Tedavi Merkezinin sahibi Dr. Luigi Lidonnici
  • Sicilya’daki Bilim ve Teknoloji Parkı’ndan Giuseppe Scudri

Kilitli tahakkuk süresinin ardından, bağışlanan ONE coin’in %5’i bir yıl sonra serbest bırakılacaktır. Bu süre zarfında token değerindeki tüm artışlar FEAC’ın yararına olacaktır ve sınırlı kilit açma, token fiyatında sınırlı oynaklık sağlayacaktır.

FEAC’a yapılan bu bağış, WAHED’in dünya çapında yaşam kalitesini artıran işletmeleri ve kuruluşları destekleme vizyonuyla uyumludur. Küresel olarak kripto para birimiyle uğraşmanın kolaylığı, onu hayırseverlik ve hayırseverlik faaliyetleri için ideal bir araç haline getiriyor ve herkesin inandığı amaçlara katkıda bulunabileceği bir geleceğin yolunu açıyor.

FEAC Hakkında
Tüm dünyada yaşam kalitesini artıran tıp teknolojisindeki hızlı gelişmelere rağmen, hala yapılacak çok iş var. Pek çok hastalığın nedenleri, önlenmesi ve tedavisi hakkında soru işaretleri devam etmektedir ve otizm dünya çapında milyonlarca kişiyi etkilemesine rağmen yanlış anlaşılmaya devam etmektedir. FEAC, araştırmacılara ve tıp uzmanlarına, otizm spektrumundaki bireylerin yaşamlarını ve bakım çevrelerini iyileştirmeye yardımcı olmak için ihtiyaç duydukları fonları sağlar.

FEAC’ın vizyonundaki ilk büyük proje, Lidonnici ailesiyle işbirliği içinde Calabria’da bir terapötik kliniktir. 1.200 metrekarelik bir alan, otizmli bireylerin günlük hayatın karşı karşıya kaldığı gerçekler ve zorluklar hakkında eğitim ve farkındalık sağlayacak. Klinik ayrıca tedaviye erişim sağlayacak ve durumu yönetirken kaliteli bakım sağlamak için yardım ve rehberlik sağlayacaktır. İhtiyacı olan herkese uzman bakımı sağlamak, FEAC’ın vizyonunun hayati bir parçasıdır ve Calabria’daki merkez, birçoğunun ilkidir.

WAHED Hakkında
One, One Coin tarafından desteklenen bir yatırım ve hayırseverlik merkezidir. Dünya çapında birçok iddialı projenin blockchain ortağı olan WAHED, operasyonları ölçeklendirmek ve daha fazla yaşamı zenginleştirmek için teknolojiyi kullanmayı hedefliyor.

Biri Birleşik Krallık’ta kurulmuş ve başkanlığını Bahreyn’deki İskan Bakanlığı eski Müsteşarı Şeyh Abdullah bin Ahmed bin Salman Al Khalifa yapıyor. Petrol, bankacılık ve emtia sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan WAHED’in kurucu ekibi, blockchain’in geleneksel sistemlere sağlayabileceği bir dizi avantaj belirledi. WAHED Coin, dünyanın her yerinden perakende yatırımcılara ve kripto para birimi meraklılarına yenilikçi fikirlere erişim sağlar.

Bir madeni para, 5 Aralık 2022’den itibaren LBANK borsasında işlem görmeye hazır olacak.
WAHED ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: WAHED web sitesi.
Küresel WAHED topluluğunun bir parçası olun anlaşmazlıkVe FacebookVe instagram Ve twitter.

İletişim

Bir proje ekibi
[email protected]



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın