medyauzmani.com

Paxos, BUSD ihraç etmek için Binance ortaklığını feshetti


  • Paxos ayrıca yeni ısmarlama BUSD madeni paraları basmayı da durdurdu.
  • Bununla birlikte, mevcut ABD Doları en az Şubat 2024’e kadar tam olarak desteklenmeye ve Paxos aracılığıyla paraya çevrilmeye devam edecektir.
  • Binance CEO’su borsanın BUSD’yi desteklemeye devam edeceğini söyledi

Binance USD (BUSD) stablecoin’ini de çıkaran blockchain ve tokenizasyon platformu Paxos, küresel kripto para ticaret platformu Binance ile ilişkisini sonlandırdığını duyurdu.

Paxos’tan Pazartesi günü yapılan basın açıklamasına göre şirket, BUSD stablecoin markasıyla ilgili olarak Binance ile ortaklığını sonlandırdı. Bugünkü duyuru, şirketin artık stablecoin markası Binance’i kullanmayacağı anlamına geliyor.

CoinJournal tarafından vurgulandığı üzere bu gelişme, New York Mali Hizmetler Departmanının (NYDFS) Paxos’u yeni BUSD ihraç etmeyi durdurmaya yönlendirmesinden sonra geldi.

SEC’in ayrıca, kripto topluluğunun bunun bir stabilcoin için nasıl geçerli olduğunu merak etmesine neden olan kayıtsız menkul kıymetler ihraç ettiği için Paxos’a dava açtığı bildiriliyor.

Paxos, BUSD vermeyi durdurdu

Paxos, Binance ile ilişkisini sonlandırırken, NYDFS emrine uygun göründüğü için 21 Şubat 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeni BUSD tokenleri basmayı durduracağını da duyurdu.

Paxos, müşterilerinin varlıklarının güvenliğine her zaman öncelik vermiştir. Bu, kurulduğumuzda da geçerliydi ve bugüne kadar da geçerliliğini koruyor. BUSD, Paxos tarafından tam olarak desteklenmeye devam edecek ve en az Şubat 2024’e kadar gemideki müşteriler için kullanılabilecektir.Şirket yazdı.

Stablecoin’den çıkmak isteyen müşteriler, fonlarını USD cinsinden kullanmayı seçebilir veya BUSD tokenlerini başka bir Paxos stablecoin’e (USDP) dönüştürebilirler.

Pazartesi günü Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto para borsasının BUSD’yi desteklemeye devam edeceğini söyledi. Bununla birlikte platform, USD olmayan tokenler için bir seçenek de dahil olmak üzere yeni stablecoin’lere de bakacak.

Stablecoin hakkındaki olumsuz haberler, BUSD sahipleri diğer stablecoin’lere geçerken Binance coin’in fiyatının düştüğünü gördü. BNB fiyatı şu anda son 24 saatte %5’e yakın düşüşle 294 dolar civarında seyrediyor.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın