medyauzmani.com

Polygon, Blockchain Portalında Hint Polisi Şikayetlerini Çalışıyor


Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, blockchain portalının adalet arayışını önemli ölçüde iyileştireceğini söyledi.

Hindistan polisi, bu hafta başlarında yayınlanan ayrıntılara göre, ülkenin Polygon blok zinciri tarafından desteklenen ilk şikayet portalını başlattı.

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal’ın Çarşamba günü paylaştığı gibi, portal İlk Bilgi Raporu (FIR) içindir ve Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletindeki Firozabad Polisi için geliştirilmiştir.

Blockchain Hakkında Polis Şikayeti

Kripto para birimleri Hindistan hükümetinden daha fazla düzenleyici engelle karşılaşabilir, ancak blok zinciri teknolojisi hala artan bir şekilde benimseniyor.

Bu haftanın en önemli haberlerinden biri, Firozabad Polisi için yeni blockchain destekli sistemin yargılanmasıydı.

bu hafta açıklandı,Blockchain Hakkında Polis ŞikayetiÖzel işlevler için özel bir ağ sağlayan Polygon’un modüler blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Bu durumda, sistem FIR’a erişim sağlar ve böylece rapor kurcalama durumlarının azaltılmasına ve bu tür raporların sistem genelinde engellenmesine yardımcı olur.

Firozabad Polisi’ne göre, şikayette bulunmak isteyen herkes, tüm Firouzabad Polis Karakollarında bulunan özel bir QR kodu aracılığıyla bunu yapabilecek.

Blok zincirinde FIR (İlk Bilgi Raporu) kullanımıyla ve özellikle insanlar kimliklerini sunmak için çevrimiçi bir platform elde edebiliyorlarsa, alt düzey yetkililer FIR bilgilerini reddedemez. Bu, adalet hakkının sağlanmasında bir oyun değiştirici olabilirNailwal açıkladı cıvıldamak.

Kullanıcılar, memurlar arasındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle eksik olan sunulan raporlarda şeffaflık ve tutarlılık gibi özelliklerden yararlanacak.

Web3 odaklı Bitinning platformu kurucusu Kashif Raza, şikayet portalını işleten Polygon’un raporlamayı kolay ve doğrulanabilir hale getirdiğini söylüyor.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın