medyauzmani.com

Polygon Network’ün DEX hacmi 1,5 milyar doları aşarken, Polygon’un fiyatı 1 doları geri kazandı


  • Basın zamanında, Polygon (MATIC) 24 saat içinde %8,93 artışla 1,09 $’dan işlem görüyor.
  • Gains Network DEX, Arbitrum’da yayınlanmadan önce ilk olarak Polygon’da yayınlandı.
  • Gains Network DEX Endeksi, Polygon’daki işlem etkinliğindeki son artışa önemli ölçüde katkıda bulunmuştur.

Polygon (MATIC) fiyatı son haftalarda istikrarlı bir şekilde artıyor ve daha geniş kripto para piyasası toparlanmaya devam ettikçe 1.0 $ seviyesini yeniden kazandı.

Mevcut yükseliş trendinde daha geniş kripto pazarını takip eden Polygon’a ek olarak, esas olarak ağda yayınlanan Merkezi Olmayan Borsa (DEX) kazançları ağı nedeniyle ağda artan işlem etkinliği var. Gains Network DEX daha sonra Arbitrum’da yayınlandı ve Arbitrum’daki günlük işlem hacmi şu anda 230 milyon doları aştı.

Merkezi olmayan kazanç ağı alışverişi

Gains Network’ün Arbitrum blok zincirinde yayınlanmasından bu yana bir aydan az bir süre geçti. DEX, kripto para tüccarlarının akıllı sözleşmeler kullanarak kripto para birimleri, ABD hisse senetleri ve endeksler dahil olmak üzere çeşitli varlıkların çeşitli finansal türevlerini alıp satmalarına olanak tanır. Ayrıca, ölçekleyicilerin GNS belirteçlerinde %10’a varan faiz kazanmalarına olanak tanır.

DEX, bankalara güvenmeden ABD’de listelenen enstrümanlarla ticaret yapamayacak olan küresel tüccarlar için bir fırsat sunuyor. DEX şimdiye kadar 25 milyon dolardan fazla işlem hacmini yönetti.

Bu haftanın başlarında, DEX bir Ticari yarışma Toplam 100.000$’a varan ikramiyelerle, muhtemelen ticaret hacmindeki son artışın nedeni budur.

Polygon (MATIC) fiyatı üzerindeki doğrudan etkinin yanı sıra, Gains ağındaki artan aktivite, GNS token fiyatının geçen hafta %40’tan fazla artmasına neden oldu.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın