medyauzmani.com

Popüler kripto borsasının kurucusundan boğa sezonu tahmini – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – ABD kripto para borsası İkizler burcunda Kurucu ortak Cameron Winklevoss, yaptırımlardaki artışa ve ABD makamlarının kripto sektörü üzerindeki bariz baskısına atıfta bulunarak, kripto pazarındaki bir sonraki boğa sezonunun Asya’da başlayacağını düşünüyor.

Chainalysis tarafından sağlanan veriler, Winklevoss’un teorisini destekler. Öyle ki Orta ve Güney Asya ile Okyanusya bölgesi 2022 yılında üçüncü büyük kripto para piyasası oldu ve bu bölgelerde yaşayan fonlar, Temmuz 2021’den Haziran 2022’ye kadar 932 milyar dolarlık kripto para sattı.

Winklevoss, Twitter’da görüşlerini ifade ederken kripto hakkında net kurallar ve rehberlik sağlamayan ülkelerin ticari internetin büyümesinden bu yana en büyük büyüme fırsatını kaçıracağına inanıyor. Winklevoss ayrıca proaktif davranmayan ülkelerin, dünyanın gelecekteki ekonomisinin önemli bir parçası olmak ve bu teknolojiyi geliştirmek için çok geç kalacağını düşünüyor.

Gemini’nin kurucu ortağı, ABD’nin kriptoyu ele almasının işi ülkeden uzaklaştırdığını ve Asya’nın kripto büyümesinde bir sonraki adım olabileceğini söyleyen tek kişi değil. ABD’de başka bir kripto borsası Coinbase’in ABD makamlarının katı kripto politikasının bu sektörde çalışan işletmelerin ülkeyi terk etmesine neden olacağını düşünenlerden biri de CEO Brian Armstrong.

Bu görüşlere ek olarak, kripto türevleri borsası BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, geçtiğimiz günlerde Çin’in pazara yeniden girme olasılığını değerlendirdi. Hayes, Cameron Winklevoss’un görüşüne benzer şekilde bir sonraki boğa rallisinin Çin’in yeniden giriş yapmasıyla başlayacağını söylüyor ve bu süreçte Hong Kong’un önemli bir rolü olduğuna inanıyor.

Hong Kong, kendi kripto dostu yaklaşımıyla yeni ortaya çıkan bağımsız bir topluluk. Aralık ayında bölgedeki kripto varlık hizmet sağlayıcılarına lisans oluşturmak için gerekli adımlar atıldı.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın