medyauzmani.com

Portföyünde bu iki altcoini bulunduranlar dikkat! Ünlü uzman uyardı


Tanınmış kripto uzmanı Pentoshi, yatırımcıları iki altcoin hakkında uyardı. Pentoshi uyarıları ve teknik bilgileri yazılarımızda yer almaktadır.

Portföyünde bu iki altcoini bulunduranlar dikkat! Ünlü uzman uyardı

Kripto para piyasası haftanın son gününde kırmızı bir grafikle karşı karşıya. Altcoinlerdeki düşüş hızlanıyor. İlk 10’da yer alan altcoinler arasında en derin düzeltmeler Solana ve Cardano’da yapılıyor. Bu iki altcoini Ripple (XRP) takip ediyor. Kripto pazarının toplam değeri 906 milyara düştü. Tanınmış kripto uzmanı Pentoshi, yatırımcıları olumsuz bir piyasa trendi sırasında iki altcoine yatırım yapmamaları konusunda uyardı.

Analist, Cardano (ADA) ve yeni altcoin projesi Aptos’un (APT) ciddi sorunlarla karşılaşabileceğini kaydetti. Pentoshi, sosyal ağ Twitter üzerinden yaptığı analizde ilk olarak 650 bini aşkın takipçisi için yeni pozisyonunu başarıyla tamamlayan Cardano’dan bahsetti.

İlgili: Cardano (ADA) fiyat tahmini

Cardano ADA’nın %50 veya daha fazla gelişebileceğini söyleyen ünlü bir tüccar, ADA’nın toparlanmasının çok zor olacağını söyledi.

altcoin

“ADA şimdi ışıkları kapatıyor ve kripto para birimleri öldüklerinde nereye gidiyorlar. Aralık-Ocak aylarında Solana ve Ethereum da dahil olmak üzere bunun gibi birkaç kanalın grafiklerini yayınladım.”

Pentoshi, “Solana katili” adlı yeni bir altcoin projesi olan Aptos’tan sonra ikinci sırada yer aldı. Yatırımcıların yeni projeye yaklaşmamaları konusunda uyardı.

“Şahsen ben Aptos’un yanına bile yaklaşmazdım. 2 milyar doları yükselttiğine inanıyorum. Belki kısa vadede volatilite bulursunuz. Ama uzun vadede tablonun böyle döneceğini düşünüyorum. Zaman ve fiyat aksini ispat etsin.” “

altcoin

Pentoshi ayrıca tüm kripto pazarında küçük bir yer alıyor. Kripto borsalarının kullanıcıları kaybettiğini ve bunun kripto varlıklarına daha az para aktığını söylüyor.

Cardano ve Aptos, yazı yazılırken sırasıyla 0,33 dolar ve 7,17 dolardan işlem görüyor.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın