medyauzmani.com

Ravencoin RVN/USD %5 Kazançtan Sonra Momentumu Koruyabilir mi?


  • Ravencoin hissesi, kripto piyasasındaki düşüşe rağmen Cuma günü yükseldi

  • Bitcoin’den çatallanan blok zinciri, ETH konsolidasyonundan yararlanıyor

  • Teknik göstergeler şu anda düşüşte ve bu da devam eden kazançlar konusunda şüphe uyandırıyor

kuzgun RVN / USD Cuma günü %5 yükseldi. Yazma sırasında token 0.03651 dolardan işlem görüyordu. Pompa belirli bir faktöre bağlı olmasa da, kripto madencileri arasında Ravencoin’e artan bir ilgi var. Bir PoW blok zinciri olarak, Ethereum’un mülkiyet kanıtının ardından kayda değer kazananlardan biriydi. birleştirmek için.

Kripto para madencileri, ETH madenciliğine alternatif olarak Ravencoin’i seçti. Ayrıca, blockchain platformu eşit derecede hızlı bir genişleme yaşadı. Bu, FTX kripto borsasının geçen ayın ortasında kalıcı RVN özelliklerini listeleme hareketini takip ediyor. Vadeli işlem sözleşmeleri, yatırımcıların RVN’nin fiyatı üzerinde spekülasyon yapmalarına izin verir.

Ravencoin’in 2018’de Bitcoin’den çıkarıldığını belirtmek önemlidir. Ağ, yeni dijital varlıklar çıkarmayı ve aktarmayı hedefliyor. Ravencoin bir konsensüs kanıtı-iş algoritması ağıdır. Yerel belirteci RVN, merkezi olmayan uygulamalara ve değiştirilemez belirteçlere güç sağlar. Teknik açıdan bakıldığında, RVN engellerle karşı karşıya.

RVN, destek alanında biraz daha iyi görünüyor

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile bugün RVN satın alın

Zerox

WazirX, Hindistan’daki en büyük kripto borsasıdır. WazirX 2018’de başladı ve Hindistan kripto pazarındaki en güvenilir borsa haline geldi. 180 ülkedeki kullanıcılara hizmet veren binance grubunun bir parçasıdır.

Wazirx ile bugün bir RVN satın alın

Kaynak: TradingView

Yukarıdaki günlük grafikten, Ravencoin Eylül ortasında 0.0771 dolardan çöktü ve değerinin %52’sini kaybetti. Teknik olarak, Ravencoin biraz yukarı yönlü görünüyor ancak yine de daha geniş bir destek alanında kapalı.

Momentum göstergesi MACD, net bir düşüş seviyesi gösterirken Stokastik Osilatör 32’de. İkincisi aşırı satım alanının biraz üzerinde ama civarda.

asgari

Ravencoin, büyük ölçüde düşüş momentumu nedeniyle mevcut kazançlarını sürdüremeyebilir. Grafikten, madeni para 0,042 dolardan anında dirençle karşı karşıya. Mevcut hissi geçersiz kılmak için RVN, direnç seviyesinin üzerinde temizlenmelidir. Anahtar göstergeler de yeşile dönmelidir. Olduğu gibi, RVN henüz ormandan çıkmadı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın