medyauzmani.com

ReelStar, REELT Token’ı Başlatmak için Poligon ve Binance’den Yararlanıyor


Canlı akış, eşler arası sohbet, video paylaşımı, sesli ve görüntülü arama, NFT pazar yeri ve NFT enstrümanını benzersiz bir dijital cüzdan içinde birleştiren bir uygulama olan ReelStar, REELT için ilk belirteç teklifini, hizmet belirteci Coin Journal’ı başlattı. basın bülteninden öğrenmiştir.

Sözde “her şeyi uygula”, merkezi olmayan çoklu blok zinciri platformu Web3’te sıfırdan geliştirildi.

Tüm kullanıcıların belirteçlerini güvenli ve güvenli bir şekilde tutmasını, bunları ağ içindeki indirimli mal ve hizmetler için ödeme yapmak veya dijital veya diğer kripto para birimleriyle takas etmek için kullanmasını sağlar.

Web3’e ve meta veri deposuna evrensel erişimin demokratikleştirilmesi

REELT, uygulamanın devrim niteliğindeki vizyonunu, tek bir uygulama içinden meta veri tabanına, Web3’e ve diğer gelecekteki teknolojilere küresel erişimi demokratikleştirmeye yönelik destekler ve sağlar.

ReelStar, teknik veya finansal geçmişi olmayan kişilerin, uygulama içinde kâr elde etmek için potansiyel olarak sınırsız fırsatlardan yararlanmalarına olanak tanır.

Bu, kullanıcı ve topluluk deneyimine güçlü bir şekilde odaklanması, derin kodlama uzmanlığı ve yüksek nitelikli küresel yönetim ekibi sayesinde mümkündür.

Reel Token Toplu Satışına Katılmanın Yararları

Kripto değeri sürücüleri ve jetonlarında deneyime sahip kullanıcılar, ReelToken ITO’ya katılmak için heyecan verici ödüllerden ve fırsatlardan yararlanabilir. ReelToken fiyatındaki indirim ek bir avantajdır.

ReelToken’ın toplam arzı, REELT’in sürekli değer, bütünlük ve faydaya sahip olmasını sağlamak için temel ekonomik ve finansal ilke ve teorilere dayanan 15 milyardır.

Akıllı sözleşme işlevselliğinin entegrasyonu

ReelToken, ürününe özel akıllı sözleşme işlevi eklemek için Polygon ve Binance’in akıllı sözleşme özelliğini kullanır.

Yardımcı program belirteci, küresel endüstrileri desteklemek için tasarlanmıştır

Reel Crypto, ekosistemi güçlendirmek için REELT araç kodunu ve küresel medya, video ve eğlence endüstrisine ilham vermek ve devrim yaratmak için tasarlanmış Reel Star uygulamasını yarattı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın