medyauzmani.com

Ripple’dan Sec şarjında ​​bile rekor büyüme!


San Francisco merkezli blockchain ve fintech şirketi Ripple, devam eden SEC davasına rağmen bu yıl etkileyici bir büyüme kaydettiğini açıkladı.

Ripple Sec’e rağmen büyümeye devam ediyor

San Francisco merkezli blockchain ve fintech firması Ripple, küresel İsteğe Bağlı Likidite (ODL) yatırım platformunun 2022’de hızlı büyüme gösterdiğini duyurdu.

Ripple'dan Sec şarjında ​​bile rekor büyüme!

Şunları bilmek isteyebilirsiniz:

Ripple, 2017’den beri dünya çapında bankaları, ödeme işlemcilerini ve finansal kurumları içeren finansal piyasaya girmeye odaklanıyor.

Temel olarak, Ripple’ın yapmaya çalıştığı şey; şirketlerin çok fazla atıl paraya sahip olmasını önlemek için kripto para biriminin yardımıyla hızlı ve ucuz bir blok zinciri oluşturmak.

Bu nedenle Ripple’ın ODL çözümü, ön ödemeli hesaplara ihtiyaç duymadan daha hızlı ve daha ucuz sınır ötesi ödemeler için XRP’yi de kullanıyor.

Projenin elektronik platformu On-Demand Liquidity (ODL), fonların “saniyeler içinde” transferini ve dönüştürülmesini sağlar.

Aslında, XRP destekli sınır ötesi ödeme çözümü, bankalardan ve finans kurumlarından 300’den fazla kişiyi bir araya getiren RippleNet adlı ana ağın bir parçası.

San Francisco merkezli şirket yaptığı yeni açıklamada, ODL teknolojisinin artık Afrika, İsrail, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Belçika, Singapur, BAE ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere birçok uluslararası ödeme bölgesinde desteklendiğini söyledi.

Ayrıca Ripple, RippleNet sınır ödeme sistemine dahil olan ilk müşterilerinden bazılarının ödeme yapmak için ODL’ye dahil edildiğini söylüyor.

“Kripto sınıfı çözümlerimiz, sınır ödemelerindeki en yaygın sorunları azaltmayı başardı. Müşteri deneyimine odaklanmamız, yeni müşterilere kripto özellikli ödeme yöntemlerini benimseme konusunda ilham verdi.”

Ayrıca bakınız:

Şirket, müşterilere yardımcı olmak için ODL’ye gelişmiş makine öğrenimi araçları da eklediğini söylüyor.

Ek olarak, Ripple’ın mühendislikten sorumlu başkan yardımcısı (SVP) Devraj Varadhan şunları söyledi:

“Ripple’ın makine öğrenimi ve otomatikleştirilmiş deneyleri, kriptonun ve tüm iş ürünlerimizin bel kemiği olan ekonomiye odaklanıyor.”

Ripple'dan Sec şarjında ​​bile rekor büyüme!

Ripple, SEC’e rağmen etki alanını genişletiyor!

Ripple, XRP destekli ödeme sisteminin, SEC ile sözde kayıt dışı menkul kıymet ticareti tezgâhları üzerine yasal bir savaş olarak rekor büyüme kaydettiğini duyurdu.

Ripple’ın kıdemli danışmanı Stuart Alderoty’ye göre şirket, çalışanlarının çoğu ülkede olmasına rağmen dava nedeniyle ABD dışında faaliyet gösteriyor.

“Aslında, ABD’de hala çok sayıda çalışanımız olmasına rağmen (Ripple’ın) müşterileri ve (sabit) para birimleri ABD dışına gönderiliyor.”

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın