medyauzmani.com

Ripple’ın avukatından SEC – XRP davasıyla ilgili sert sözler


Ripple’ın SEC davasındaki ana avukatı, mahkeme süreci hakkında yeni bir açıklama yaptı. Bu nedenle, dava sona çok yakın olabilir. Ayrıca SEC’in şu anda ne yapmaya çalıştığını da anlatıyor.


Ripple’ın avukatından SEC – XRP davası hakkında sert sözler

Ripple’ın avukatı Stuart Alderoty, kripto para birimi ödeme şirketi ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden dava hakkında Twitter’da yorum yaptı.

XRP davası yakında sona erecek mi?

Ripple’ın baş temsilcisi Stuart Alderoty, XRP’nin finansal bir sözleşme olmadığını söylüyor. Çünkü firma ile tüketici arasında bir sözleşme yoktur. Alderoty ayrıca SEC’in Howey testinde başarısız olduğunu söyledi. Ayrıca önceki ICO vakalarının XRP modelini kuramayacağını söylüyorlar.

İlgili – İngiltere ve Fransa’dan en iyi 2 Ripple (XRP) hikayesi

SEC, Aralık 2020’de Ripple’a dava açtı. Burada Ripple’ın kayıt dışı menkul kıymetler satarak 1.3 milyar dolar kazandığını iddia ediyorlar. Bu dava, SEC’in şimdiye kadar açtığı en büyük kripto davası. Bu nedenle televizyonda büyük ilgi gördü. Bunun nedeni, kripto para birimi XRP’nin popüler olmasıdır. XRP, Ripple ödeme ağında kullanılan bir kripto para birimi ve yerel para birimidir.

İki yıldır devam eden Ripple-SEC davası sona yaklaşıyor. Bu ayın başlarında, hem Ripple hem de SEC, özet karar için mahkemede benzer şikayetlerde bulundu.

Ripple’ın avukatı Alderoty, ABD düzenleyicisinin Ripple’ın iddialarına bir yanıtı olmadığını söylüyor. Bu nedenle davayı uzatmaya çalışıyorlar.

İlgili – XRP Avukatı: SEC bunu yaparsa kripto piyasası yeniden %50 kırılacak

Stuart Alderoty (@s_alderoty) tweetledi:

“SEC ve bize karşı olan diğer partilerin argümanlarımızı baltalamaya çalışmasının nedeni, ileri sürdüğümüz argümanlara cevaplarının olmamasıdır.”

Ripple’ın avukatı Alderoty, başka bir tweet’te uzun süredir devam eden mahkeme sürecinin yakında sona erebileceğini söyledi.

Kaynak



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın