medyauzmani.com

Ripple’ın (XRP) 1 Dolara ulaşmasının önünde tek bir engel var.


Ripple (XRP) fiyatı şu anda 0,464 dolarlık destek seviyesinin üzerinde hareket ediyor, ancak 0,561- 0,596 dolarlık bariyer nedeniyle yukarı yönlü sınırlı görünüyor. fxstreet kripto uzmanlarına göre bu direnç konumunu bir destek tabanına dönüştürmek %52 artışla 0,900 ABD dolarına ulaşabilir. 0,464 dolara yakın bir günlük mum daha düşük bir dip oluşturacak ve Ripple’ın tezini geçersiz kılacaktır.

Ripple 1 Dolar mı Olacak?

XRP’nin fiyatı, son düşüşe rağmen diğer altcoinlere kıyasla güçlü kalıyor. Ne olursa olsun, kripto piyasaları boğalar lehine fikirlerini değiştiriyor gibi görünüyor, bu nedenle tüccarlar Ripple’ın (XRP) yükseliş eğilimine devam etmesini bekleyebilirler.

dalgalanma

Ripple (XRP) fiyatı harekete hazır görünüyor. XRP’nin fiyatı 22 Eylül’de 0,331 dolar olan üst sınırı 0,464 dolara aştı ve bunun üzerinde kaldı. Bu bariyerin en son yeniden testi 13 Ekim’de yapıldı ve ardından satın alma baskısında bugüne kadar %15’lik bir artışa neden olan büyük bir artış oldu. XRP fiyatı 0,498 doları aşarken, Bitcoin fiyatı yavaş hareket etti. Bu devam ederse, yatırımcılar iletim sinyalinin satın alma baskısında daha fazla artış bekleyebilirler. Bu hareket, altcoinin Ocak 2022’den bu yana önemli bir seviye olan 0,561 ila 0,596 dolar arasındaki mücadeleyi yeniden test etmesine izin verecek.

Bu nedenle, bu engelin destek tabanına çevrilmesi, XRP fiyatında büyük bir değişiklik olacak ve XRP fiyatını %52 artıracak, hatta 0,914 doların üzerine çıkacak. XRP’nin fiyatına bakıldığında, 0,561 ila 0,596 dolar arasında bir artış daha reddedilebilir. Bununla birlikte, 0,464 dolarlık destek seviyesi bir direnç bariyerine dönüşürse, bu direnç yükseliş argümanını baltalayabilir. Böyle bir hareket, ayıların XRP’nin fiyatını 0,397 dolar ortasına düşürmesinin yolunu açabilir.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın