medyauzmani.com

SEC’in en son kripto davasından daha fazla ayrıntı ortaya çıktı – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – ABD SEC sen Kripto şirketleriyle olan davalarını yakından takip eden avukat John Deaton, düzenleyicinin son duruşmasının ayrıntılarını LBRY ile paylaştı.

John Deaton, Twitter’daki paylaşımında ve SEC LBRY Mahkemenin, ajansın kripto endüstrisi hakkında bilgi sağlamadığına ve sorumluluk alması gerektiğine karar verdiğini de sözlerine ekledi.

Hakim SEC’i mantıksız buluyor

Ripple’a benzer bir davada SEC, LBRY şirketine karşı dava açtı ve bunun sonucunda şirketin tokenleri menkul kıymet olarak kabul edildi. Geçen yılın sonunda kazanılan bu zafer, XRP tüccarları arasında barışa neden oldu ve bir karar alındı. dalgalanma Dava için emsal teşkil edecekmiş gibi tartışıldı.

Devam eden davanın ortasında, kripto endüstrisi için olumlu sayılabilecek bir karar ortaya çıktı. Mahkeme hakimi, SEC’in zaferle sonuçlanan nihai kararını bozdu ve LBRY Credit tokeninin ikincil piyasada alım satımının menkul kıymetler kategorisine girmediğini belirledi. Bu nedenle, Kasım ayında, LBC’nin tokenlerini menkul kıymet olarak kabul etme kararı, hisse senedinin ikincil satışını hariç tutacak ve SEC tarafından onaylanacak şekilde değiştirildi.

Davayı detaylandıran Deaton, yargıcın LBRY Credit’in hiçbir zaman dolandırıcılık yapmadığını, yanlış beyanda bulunmadığını veya bilgi saklamadığını söylediğini söyledi. Ancak yargıç, SEC’in kripto endüstrisine yeterli rehberlik sağlamadığı için sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

LBC’nin maliyetiSeçimden hemen sonra uyandım

Kriptoya ana yaklaşımla değiştirilen mahkemenin nihai kararının ardından LBRC Credit, bugün toplamda 0,022 $ kazandı ve %150’den fazla kazanç elde ettikten sonra kâr ticareti ile 0,032 $’a yükseldi.

LBRC aleyhindeki SEC davası da Ripple tarafından yakından takip ediliyor. Bazı yorumcular bu davadaki kararın ve mahkemenin bu hafta yaptığı açıklamaların Ripple davasında da önemli olabileceğini öne sürdüler.

Ripple XRP adi hisse senedi ise hafta başındaki düşüşün ardından toparlanmaya devam ederek bugün 0,41 dolara geri dönerek haftadaki kayıplarını tersine çevirdi.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın