medyauzmani.com

SEC’in mahkeme kararının birkaç hafta içinde beklenmesiyle XRP bugün %18 arttı


Kripto para piyasası, haftayı olumlu bir notla kapatabilir ve XRP, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para arasında en iyi performans gösterendir.

Ripple ekosisteminin orijinal madeni parası olan XRP, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında en iyi performans gösterendir. XRP, son 24 saat içinde %18’in üzerinde artış sağlayarak daha geniş kripto pazarından daha iyi performans gösterdi.

Ralli, daha geniş kripto para piyasasının haftayı olumlu bir notla bitirmesi gibi geliyor. Kripto para piyasası, son 24 saatte %1’den daha az arttı ve toplam piyasa değeri 950 milyar dolara yaklaşıyor.

Bitcoin 19 bin dolar seviyesinin üzerinde işlem görmeye devam ediyor, ancak BTC son 24 saat içinde %1’den daha az düştüğü için bunun altına düşebilir.

ETH, bugüne kadarki değerine %2’den fazla ekledikten sonra tekrar 1.300 doların üzerinde işlem görüyor.

XRP’deki artış, Ripple Labs’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ilgili davasında özet karar başvurusunda bulunmasından sonra geldi.

Bu önerinin ardından, XRP’nin güvenli olup olmadığına dair kararın Aralık ortasına kadar verilmesi bekleniyor.

İzlenecek ana seviyeler

4 saatlik XRP/USD grafiği, XRP son birkaç saat içinde iyi performans gösterdiğinden oldukça yükseliş gösteriyor. Teknik göstergeler, XPR’nin daha geniş kripto para birimi piyasasından daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

TradingView’den XRP/USD Grafiği

MACD çizgisi, XRP’nin yükseliş momentumunu gösteren pozitif bölgenin derinliklerinde bulunuyor. 67’de 14 günlük RSI, yükseliş momentumu devam ederse XRP’nin aşırı alım bölgesine girebileceğini gösteriyor.

Yazma sırasında XRP, jeton başına 0,50077 dolardan işlem görüyor. Ralli devam ederse, XRP Mayıs ayından bu yana ilk kez 0,6119 $ direncini geçebilir.

Bununla birlikte, yakın vadede 0.66272 $ direnç seviyesini hedeflemek için daha geniş kripto piyasasının desteğine ihtiyacı olacak.

Şimdi nereden satın alınır

eToro

eToro, sektördeki en düşük komisyon oranlarından ve ücretlerden bazılarını sunan dünyanın önde gelen çok varlıklı ticaret platformlarından biridir. Sosyal kopya ticareti özellikleri, yeni başlayanlar için onu mükemmel bir seçim haline getiriyor.

Bugün eToro ile XRP Satın Alın

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile Bugün XRP Satın Alın



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın