medyauzmani.com

Shiba Inu SHIB/USD Fiyatı Düştü mü?


  • Shiba Inu yanma oranı son 24 saatte %1.502 arttı

  • SHIB, bir haftada %13 kaybettikten sonra hala düşüş trendinde

  • Token, Fed’in şahin tonuna dayalı olarak düşüş eğiliminde kalabilir

Shiba Inu SHIB/USD geçen hafta değerinin %13’ünü kaybetti. Düşüş, sevilen meme ikonunun kayıp serisini şimdi neredeyse iki haftaya uzatıyor. Makroekonomik gerilimler ve meme markalı varlıklar için ivme eksikliği geri çekilmeyi tetikliyor.

İşin iyi tarafı, SHIB yanma oranı 21 Eylül’de %1,500’ün üzerindeydi. Yakılan tokenlerin çoğu tek bir işlemde gerçekleşti. Yaklaşık 134.658.618 SHIB’nin yakıldığı bildirildi.

SHIB’nin yanma oranındaki ani artış, Amazon sürece yardımcı olmayı taahhüt ettiğinde ortaya çıkar. Böylece, Amazon brülörü yaklaşık 247 milyon gri yakmayı taahhüt etmiştir. Oyun geliştiricisi Travis Johnson, daha fazla SHIB’yi dolaşımdan kaldırmak için Amazon hesabını kullanacak.

SHIB, jeton yakmada keskin bir artışa rağmen düşmeye devam ediyor

eToro

eToro, sektördeki en düşük komisyon oranlarından ve ücretlerden bazılarını sunan dünyanın önde gelen çok varlıklı ticaret platformlarından biridir. Sosyal kopya ticareti özellikleri, yeni başlayanlar için onu mükemmel bir seçim haline getiriyor.

SHIB’yi eToro ile bugün satın alın

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

SHIB’yi Binance ile bugün satın alın

Shiba Inu düşüş eğilimini sürdürdü, bu da makro endişelerin yatırımcılar için ana vurgu olduğu anlamına geliyor. Token, 25 Temmuz’dan bu yana en düşük seviye olan 0.000010 dolardan işlem görüyor. Fed bugün şahin görünürse, alıcıların düşüşü durduracağına dair bir işaret yok.

Kaynak – TradingView

Günlük grafikte SHIB bir destek bölgesinde. Token, destekte birkaç iç çubuk oluşturdu, ancak momentum hala zayıf. Ayı piyasası devam ederse, iç çubuğun aşağı yönlü bir kırılması, fiyatı 0,0008 ABD dolarına kadar düşürebilir. Aksine, duyarlılıkta bir iyileşme, madeni parayı 0.000012 $ direncine geri getirebilir.

Özet

Shiba Inu jetonu destekte mevcuttur. İç çubukta aşağı yönlü bir kırılma meydana gelirse, trendin devam etme potansiyeli vardır. Duyarlılık iyileşirse boğalar çekilebilir ve fiyatın 0,0012 dolar direncine dönmesi muhtemeldir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın