medyauzmani.com

“Signature Bank’ın kapanmasının nedeni kripto değil” – World Digital Media News


New York Finansal Hizmetler Departmanının (NYDFS) eski yöneticisi Maria Vulo, İmza Bankası(SBNY) kripto bankası müşterileri için kapalı değildir.

Vullo, Cuma günü CoinDesk TV’nin “First Mover” programına New York Eyalet düzenleyicilerinin bankayı kapatma kararının “banka müşterilerinden gelen verilere dayandığını” söyledi.

New York’ta İmza Bankası , Silikon Vadisi Bankası(SVB), SVB’nin çöküşünün ardından piyasanın yayılmasını önlemek için hükümet düzenleyicilerinin aldığı kararla geçtiğimiz hafta kapatılmıştı.

ABD Merkez Bankası (BeslediFederal Deposit Insurance Corporation (FDIC) ve ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Signature Bank’ın tüm mudilerinin temerrütlerinin ortadan kaldırılacağı vurgulandı.

New York Mali Hizmetler Departmanı Müfettişi adrian harrisVullo’nun bankayla ilgili açıklamalarını kabul eden ve yineleyen Vullo, Signature Bank’ın güvenilir ve tutarlı veriler sağlayamadığını belirterek, bunun banka liderliğinde ciddi bir güven bunalımı yarattığını vurguladı.

İstiyorum, “Düzenleyiciler, ülkedeki sistemin sağlam olduğunu göstererek ve yatırımcılara güvende olduklarına dair güçlü bir mesaj göndererek, SVB ve Signature konusunda hızla harekete geçti.” kelimeler kullandı.

Bu yazı ilk olarak CoinDesk Türkiye’de yayınlandı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın