medyauzmani.com

Silvergate görevden alınması için konuşuyor – World Digital Media News


Konuya yakın kaynaklardan gelen Bloomberg haberine göre likidite krizinde kripto odaklı bir banka olan Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) yetkilileri. Silvergate Başkentinin yetkilileriyle görüşüyor.

Toplantıda tartışılan seçeneklerden biri, Silvergate para miktarını artırmak için kripto sektöründeki yatırımcılarla ortaklık olabilir.

FDIC müfettişlerine, Silvergate’in baş denetçisi Fed tarafından Silvergate’in California, La Jolla’daki genel merkezini ziyaret etme yetkisi verildi.

Silvergate, geçtiğimiz hafta yıllık muhasebe raporunu yayınlamayı erteleyeceğini açıklasa da, aynı sorunların bu yıl da devam edebileceğinden duyduğu endişeyi dile getirdi. Bu olayların ardından bankanın kripto para biriminin birçok müşterisi şirketten ayrıldığını veya ayrıldığını açıklarken, Silvergate’in hisse fiyatı neredeyse yüzde 50 düşerek tüm zamanların en düşük seviyesine indi.

Silvergate ayrıca, kuruluşlar tarafından kripto borsalarına para taşımak için kullanılan Silvergate Exchange Network’ü (SEN) yakın zamanda kapattığını da duyurdu.

SEN, Silvergate müşterilerinin gece ve hafta sonları da dahil olmak üzere istedikleri zaman kendi aralarında alışveriş yapmak için kullanabilecekleri bir anında ödeme sistemiydi. gümüş kapı, Binance ABD, Kraken, Gemini ve Cboe tarafından satın alınmadan önce ErisX dahil olmak üzere birçok büyük kripto şirketini bu ağ üzerinden gönderdi.

Silvergate, analistlerden gelen sorular nedeniyle yıllık raporunu erteleyeceğini açıkladıktan sonra zor bir hafta geçirdi. Banka yaptığı açıklamada, banka düzenleyicilerinin ve ABD Adalet Bakanlığı’nın önümüzdeki yıl konuyu araştırdığını kabul etti. “Devam eden bir endişe” olup olmadığından şüphelendiğini söyledi.

Bu yazı ilk olarak CoinDesk Türkiye’de yayınlandı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın