medyauzmani.com

Sipahi’yi canlı izle! Sipahi TV 4. Bölüm canlı izle! Sipahi yeni bölümde neler olacak? Sipahi’nin son bölümünde neler yaşandı? Show TV 2 Ocak’ı canlı izle!


spahiCNP Film imzalı, ilk bölümü 12 Aralık 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, başrollerini Kan Yıldırım, Özge Izgara ve Kerem Alishek’in paylaştığı Türk aksiyon ve zeka dizisi. Sipahi’yi canlı izle! Sipahi TV 4. Bölüm canlı izle! Sipahi yeni bölümde neler olacak? Sipahi’nin son bölümünde neler yaşandı? Show TV 2 Ocak’ı canlı izle!

Diziyi doğrudan TV ekranlarında veya Show TV’nin resmi web sitesinde izleyebilirsiniz.

Sipahi’nin üçüncü bölümünde; Ali, Al Habtoor’a gizlice girmeyi başardı. Ancak Ali’nin Sipahi’nin ekibiyle olan bağlantısı kafa karışıklığı nedeniyle kesilir. Ali bu süreçte yalnız kalır. Beklenmedik bir şekilde kendisini Terörle Mücadele Komiseri Kannan ile birlikte Habtoor’un evinde bulur. Yıldırım ise bulduğu bir ipucunun peşine düşerek Habtur’un evini bulmaya çalışır. Ekip için gerilim her saniye arttıkça tehlikenin boyutu da artıyor. Ali’nin önce Habtur’un planını öğrenmesi, ardından kendisini ve Kanan’ı Suriye’den kurtarması gerekmektedir. Ekip ise tüm imkanları kullanarak Ali’ye ulaşmaya çalışmaktadır.

Sipahi’nin son bölümü tek parça hd olarak sizlerle, iyi eğlenceler.

Sipahi 4. Bölüm Fragmanı Yayında. Kanan’ı hastanede ziyaret eden ve eline çiçek veren Korkut Ali, Elfaz’ı Yıldırım’la konuşturmaya çalışır. Silahların Konuştuğu tanıtımda Alfaz’ı Yıldırım’ın öldürüp öldürmediği merak ediliyor.

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği yönetici yapılanması Türkiye için açık bir tehdit haline geldi. Türkiye’de kanlı terör olayları yaşanıyor, kaos yaratıyor, insanları korku ve paniğe sürüklüyor. Türkiye ekonomisi çeşitli sınavlardan geçiyor ve ülkenin en savunmasız noktaları Metavarse, dark web, şifreli iletişim sistemleri ve internet sistemleri aracılığıyla siber saldırılara maruz kalıyor. Bu karmaşık ve karmaşık düşman. Ayrıca eyalet içindeki çeşitli gruplar tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. NIA’nın Sipahi adamları bu tehlikenin farkındadır ve hızlı tepki verir.

Yıldırım’dı – Korkut Ali Türkoğlu

Özge Gürel – Kanan Doğan

Kerem Alışık – Yıldırım Bozok

Sinan Tuzcu – Goran Lucic / Thomas Hartmann

Erkan Bektaş – Habtoor bin Saeed

Başak Gümülcinelioğlu – Ezgi Sancaklı

Nureddin Sönmez – Kemal Yorokoğlu

Çağdaş Onur Öztürk – Yusuf Çetin

Serhat Nalpantoğlu – Alptekin Ala

Ece Dizdar – Naryn

İsmail Davinci

Selçuk Burak – Fahrettin

Emre Bulut – Cem Kalili

Favori Okur – Esraa Jetin

Elit Andak Reçeli – Miral Yorokoğlu

Zeynep Oymak – Elif Yıldız

Brian Arısoy

Mustafa Şirin

Gündem dergisi haber dizileri Spahi

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın