medyauzmani.com

Solana İlgisi, Haftalık %40’lık Kazancın Ardından Fiyatın Boğa İtişine Bakmasıyla Artıyor


  • Ağ etkinliği arttıkça Solana token bir haftada yaklaşık %40 değer kazandı.

  • Bonk token airdropundan ilham alan haftalık kazançlar

  • SOL 14 dolarda dirençle karşı karşıya

Solana (SOL/USD), 2022’de zorlu bir dönemin ardından güçlü bir geri dönüş yapıyor. Sık sık yaşanan hack’ler, FTX erimesi ve uzayan bir kripto kışı, Solana’nın 2022’deki sorunlarından bazıları. Özellikle, FTX çökmesi SOL’u 10 doların altına gönderdi. Ancak bir haftada yaklaşık %40’lık bir getiri, yatırımcıların açıkça Ethereum katili ile işinin bitmediğine dair bir açıklama gönderir.

Solana Vakfı’nın Baş Strateji ve İletişim Başkanı Austin Federa’ya göre SOL, FTX enfeksiyonuna meydan okuyor. Ağ, kullanıcılar ve geliştiriciler için artan zincir içi etkinlik gördü. Solana’nın gücünü ve performansını doğrulayan hiçbir projenin blok zincirinden hareket etmediğini söylüyor.

SOL’deki son kazanımlar, yatırımcıların artan ilgisinin ortasında geldi. Bu, Shiba-Inu temalı Bonk (BONK) jetonunun lansmanını takip ediyor. Son haberlere göre kripto para haberleri BONK, tedarikinin %50’sine kadar havadan atılacak. Airdrop’un yaklaşık %20’si Solana NFT havuzlarına gidecek. Geliştirme, Solana’da listelenen NFT’lerdeki işlemlerde kullanılmak üzere bonk jetonlarını entegre eden birkaç proje gördü.

SOL fiyat tahmini ve analizi dirence yaklaşıyor

TradingView’e göre SOL/USD Grafiği

Teknik açıdan bakıldığında, SOL biraz yükseliş eğilimi gösteriyor ancak büyük ölçüde düşüş eğilimi gösteriyor. Gösterge, SOL’un düşüş eğiliminde olduğunu göstermesine rağmen nötr bölgeye yaklaşıyor. Direnç, SOL fiyatının hemen altında, 14 dolarda bulunuyor.

SOL fiyatı için sırada ne var?

kazançlar SOL fiyatı Uzun bir ayı piyasasının ardından olumlu. Ancak, 14 dolar boğalar için bir test olacak. Kripto para birimi direnç seviyesinin üzerine çıkarsa yükseliş senaryosu güçlenecektir. Bu, SOL’un yukarı tarafını 18 $ ve ötesine koruduğunu görebilir.

Kapak tarafında, SOL ayılarla 14 dolardan karşılaşacak. Alıcılar ayrıca bir düzeltmeyi zorlamak için genel dirençten çıkabilirler. Bu, kripto paranın 11 doları veya 10 doları yeniden test etmesine yol açabilir.

SOL’u nereden satın alabilirim?

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı ticaret sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD’ler) sağlayıcısıdır. CySEC Lisans Numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün SOL satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile SOL satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın