medyauzmani.com

Spahi dizisinin konusu nedir? Sipahi nerede çekiliyor? Sipahi oyuncu kadrosu!



spahi boşal! Başrollerini Kan Yıldırım, Özge Güler ve Kerem Alışık’ın paylaştığı Sipahi dizisi TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sipahi merak uyandırdı. Kullanıcılar dizinin konusunu arıyor. Sipahi yeni bölüm fragmanı arananlar arasında. Peki Sipahi dizisinin konusu nedir? Sipahi nerede çekiliyor? Sipahi oyuncu kadrosu! Detaylar burada…

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği yönetici yapılanması Türkiye için açık bir tehdit haline geldi. Türkiye’de kanlı terör olayları yaşanıyor, kaos yaratıyor, insanları korku ve paniğe sürüklüyor. Türkiye ekonomisi çeşitli sınavlardan geçiyor ve ülkenin en savunmasız noktaları Metavarse, dark web, şifreli iletişim sistemleri ve internet sistemleri aracılığıyla siber saldırılara maruz kalıyor. Bu karmaşık ve karmaşık düşman. Ayrıca eyalet içindeki çeşitli gruplar tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. NIA’nın Sipahi adamları bu tehlikenin farkındadır ve hızlı tepki verir.

Spahi dizisi arasında Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaçam, Zeynep Oymaky, Berrüçümel ​​gibi başarılı isimler yer alıyor.

Show TV’de yayınlanan Sipahi dizisi çekildiği için çok merak ediliyordu. Sipahi dizisinin oyuncularından Can Yıldırım ile bazı sahneler Almanya’nın Berlin kentinde çekildi. Sipahi dizisinin ilk bölümleri Gaziantep’te çekildi ardından çekimlere İstanbul’da devam edildi.

Gündem Spahi Haber Dergisi

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın