medyauzmani.com

SubQuery, Flare Network desteğini duyurdu


  • SubQuery, Flare Ekosistem Destek Programı’ndan hibe aldıktan sonra Flare Network ile entegre edildi.

  • Flare Network geliştiricileri, açık kaynak SDK ve daha fazlasını içeren eksiksiz SubQuery deneyiminden yararlanacak.

  • Flare Network, yönetilen SubQuery hizmeti tarafından sağlanır.

SubQuery, Flare ızgarasıyla bütünleşir

1 Aralık Perşembe günü SubQuery, veri indeksleme desteğini her şeyi birbirine bağlamayı amaçlayan blok zinciri Flare Network’e genişlettiğini duyurdu.

Coinjournal ile paylaşılan bir basın açıklamasında SubQuery, işbirliğinin Flare Ekosistem Destek Programı’ndan aldığı bir hibe ile mümkün olduğunu söyledi.

Flare, dApp’lerin tek bir dağıtım yoluyla birden çok zincire hizmet etmesine izin veren bir blok zinciridir. Blok zinciri, EVM tabanlı akıllı sözleşmeleri destekler ve veri altyapısına ve blok zincirinde doğal olarak yerleşik birlikte çalışabilirliğe sahiptir. dApp’ler Son derece merkezi olmayan fiyat akışı ve diğer blok zincirlerinden güvenli durum edinimi ile.

bu konuda yorum yaparken En son kripto para birimi haberleriFlare’nin kurucu ortağı ve CEO’su Hugo Fillion şunları söyledi;

“SubQuery’nin merkezi olmayan veri indeksleme çözümlerinin hayranlarıyız ve bunları Flare ana ağında başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, Flare’in geliştirici katılım stratejisinin bir başka önemli bölümünü tamamlayacak.”

Bu arada SubQuery, Cosmos ekosistemi, Polkadot, Algorand ve Avalanche dahil olmak üzere çok katmanlı bir blok zincirinde uygulamalar oluşturan geliştiriciler için merkezi olmayan bir veri indeksleme altyapısı sağlar.

Flare Network geliştiricileri, SubQuery’nin özelliklerinden faydalanacak

Platform, geliştiricilerin protokolleri ve uygulamaları için zincir üzerinde verileri düzenlemesine, depolamasına ve sorgulamasına olanak tanır. SubQuery, özel veri işleme sunucularına olan ihtiyacı ortadan kaldırarak geliştiricilerin ürün geliştirmeye ve kullanıcı deneyimine odaklanmasına yardımcı olduğunu ekledi.

SubQuery teknoloji savunucusu Marta Adamczyk yorum yaptı

“Hızlı, esnek ve kapsamlı indeksleme çözümümüzle Flare Network’ün üzerine inşa eden ekipleri desteklemekten gurur duyuyoruz. Flare geliştiricilerinin verilerini daha hızlı ve daha kolay bir şekilde indekslemelerine ve karmaşık yapılar oluşturmalarına olanak tanıyan başka bir entegrasyonu tanıtmaktan heyecan duyuyoruz.” SubQuery’nin yardımıyla dApp’ler.

SubQuery’ye göre, Flare Network geliştiricileri, tam deneyiminden yararlanacak. Geliştiriciler, açık kaynak SDK’ya, araçlara, belgelere, geliştirici desteğine ve SubQuery’nin diğer özelliklerine erişebilir.

Bunun da ötesinde, Flare Network, kurumsal düzeyde altyapı barındırma sağlayan ve günde 400 milyondan fazla isteği işleyen SubQuery Yönetilen Hizmet tarafından barındırılır.

Flare, her şeyi birbirine bağlamak için tasarlanmış bir blok zinciridir. Geliştiricilere, basit ve uyumlu, merkezi olmayan bir birlikte çalışabilirlik yığını sunarak, geliştiricilerin tek bir dağıtım yoluyla birden çok topluluğa ve ekosisteme aynı anda hizmet vermesine olanak tanır.

Bu arada SubQuery, geleceğin Web3 uygulamalarını oluşturmayı kolaylaştıran bir blockchain geliştirici araç setidir. SubQuery projesi, Katman-1 dizelerinden gelen verileri düzenlemek ve sorgulamak için eksiksiz bir API’dir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın