medyauzmani.com

SupraOracles, 550+ İmzalı Web3 Projesi Entegrasyonu Başlarken Mainnet’e Yol Haritasını Yayınladı


Zug, İsviçre, 22 Eylül 2022, Chenwire

Açıklanan çoklu teknolojik atılımlar, süper kahinler Yalnızca 3-5 saniyelik bir zaman aşımı ile birden fazla blok zinciri ve DLT arasında güçlü ve yüksek doğrulukta veri aktarımı sağlayan yeni zincirler arası oracle altyapısını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Şimdi, 550’den fazla ortak site entegrasyonuyla, 2023’ün başlarında ana ağa doğru ilerlerken Alpha test ağının lansmanını resmi olarak duyuruyorlar.

Supra, ivme kazanmak için dünya çapında 4.000 ila 5.000’den fazla geliştiriciye sponsorluk yaparak ve oracle hizmeti sağlayarak BNB Hibeleri ve BNB Global Hackathons’a ev sahipliği yapan Dorahacks ile ortaklık kurdu. Bu yeni kurumsal düzeyde Oracle’ı Web3 araç setlerine eklemekle ilgilenen geliştiriciler, Supra Network Activate Programına başvurmaya davet edilir:

Oracles, Web3 projelerinde önemli bir rol oynamaktadır. Geliştiriciler, merkezi olmayan uygulamalarını (dApps) diğer blok zincirlerinden veya gerçek dünya kaynaklarından gelen doğru ve zamanında verilerle güvenli bir şekilde bağlamak için oracle’lara ihtiyaç duyar. Bu, egzotik gerçek dünya varlığa dayalı türevler, opsiyon piyasaları, çok taraflı takas ve kamu blok zincirleri ve DLT’ler üzerinde uzlaşma gibi, aksi takdirde mevcut oracle’larla mümkün olmayan bir dünya kullanım durumları açar.

Tanınmış Dr. Aniket Kate liderliğindeki Supra Doktora araştırma ekibi, tasarımlarında, kahinlerin nasıl çalışması gerektiğine dair yeni bir altın standart getiren bir dizi yeni ilkeye öncelik verdi. En önemlisi, temel verileri güvenceye almak, sözleşmeyi ve fikir birliğini merkezden uzaklaştırmak, veri kaynağı denetlenebilirliği ve tüketiciler için uygun maliyetli ve öngörülebilir bütçelemedir.

Bu yenilikler sayesinde Supra, yakın zamanda Supra’yı seçen Mastercard’s Start Path, Berkeley Blockchain Xcelerator ve Silicon Valley’s Plug and Play gibi Web3 inkübatörlerinden tanınırlık kazandı. Gelişen En İyi 10 Web3 Projesi.

Supra, geliştiricilerin testlerine başlamaları için etkinlikleri içeren bir yol haritasıyla, teşvikli beta ağını dördüncü çeyrekte başlatmaya yakın:

  • 2022 Ekim Başı: Data Dashboards, Documents for Ethereum, BNB Chain, Polygon, Avalanche ve Aptos testnet zincirinin lansmanı
  • 2022 Ekim Sonu: Supra VRF Hizmet Belgeleri
  • Kasım 2022: Bağlantı Noktası Operatörlerinin Katılımının Başlatılması
  • 2022 Aralık: Testnet canlı demosu ve teknik incelemeler açıklandı
  • 2023 erken ikinci çeyrek: Mainnet lansmanı

Supra’nın blok ödülleri ve teşvikleri hakkında bilgi edinmek isteyen düğüm operatörleri, daha fazla bilgi edinmek için Discord topluluğuna katılabilir: https://discord.io/supraoracles.

SupraOracles CEO’su Joshua Tobkin, “Şüphesiz, zincirler arası çözümlerin tipik beklentilerini aşacak Oracle’lar geliştirdik ve blok zincirlerinin daha harika şeyler yapmasına yardımcı olmak için sektöre birinci sınıf bir ürün sunmaktan gurur duyuyoruz.”

SupraOracles Hakkında

Supra Oracles, daha iyi bir merkezi olmayan gelecek için güçlendirilmiş bir oyundur. Blok zincirleri daha iyi, daha hızlı, doğru ve daha güvenli zincir dışı verilere ihtiyaç duyar. SupraOracles, akıllı sözleşmelerin ve blok zinciri uygulamalarının daha iyi çalışması için zincir genelinde yeni nesil Oracle çözümleri sunar.

5 yılı aşkın araştırma ve binlerce saatlik araştırma, geliştirme ve simülasyondan sonra, SupraOracles’ın devrim niteliğindeki teknolojik atılımı, Oracle’ın ikilemini çözmeye yardımcı olurken, performansı genel olarak iyileştirir. Ekibin akademik zihniyeti, organizasyonun temel taşını oluşturur ve tasarladıkları ve inşa ettikleri her şeyde derin araştırma ve titiz bir bilimsel sürece bağlılıklarının temelini oluşturur.

İletişim

Christopher Seely, Medya İletişimi, SupraOracles, [email protected]

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın