medyauzmani.com

Tanınmış bir uzmana göre, bu üç altcoin bir sonraki boğa koşusunda büyüyecek!


Tanınmış kripto uzmanı InvestAnswers, yeni boğa koşusunda üç altcoinin en iyi getiriyi sağladığını bildirdi. Detaylar ve teknik özellikler burada.

Tanınmış bir uzmana göre, bu üç altcoin bir sonraki boğa koşusunda büyüyecek!

Kripto para piyasası uzun süredir durgun ve bir birikim aşamasından geçiyor. Bir sonraki boğa koşusunda hangi altcoinlerin ön planda olacağını tahmin etmeye çalışan analistler, detaylı teknik verilere bakıyor.

Bunlardan biri, tahminlerini InvestAnswers adlı Youtube kanalında paylaşan bir kripto uzmanı. Uzman, Benjamin Cowen ve Rob ile yeni bir video röportajında, bir sonraki boğa koşusunu yapacağını düşündüğü üç altcoini açıkladı.

altcoin

Analist, mevcut ayı piyasasında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dışında izlenmesi gereken üç kripto varlığı olduğunu söylüyor. InvestAnswers’ın radarındaki üç altcoin, Ethereum rakipleri Solana (SOL), Phantom (FTM) ve ölçekleme yöntemi Polygon (MATIC).

İlgili: Solana (SOL) fiyat tahmini.

“Bu yılın başından beri, alım satım dışında satın aldığım iki altcoin Bitcoin ve Solana idi. Ethereum’daki pozisyonumu değiştiriyorum. Mevcut piyasa fiyatına göre, yaptığı şey için çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Solana için çok iyi bir seçenek. Ama günlük kullanıcılarda baktığım tokenomiklere göre MATIC’i seviyorum. Phantom’dan seçeceğim altcoinler arasında.”

İlgili: Phantom (FTM) fiyat tahmini

Yazma sırasında, SOL 29.97 dolardan işlem görüyor, FTM 0.20 dolardan el değiştiriyor ve MATIC 0.79 dolardan işlem görüyor. Her üç altcoin de geçen yıl gördükleri tüm zamanların en yüksek seviyesinden çok uzak.

İlgili: Poligon (MATIC) fiyat tahmini.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın