medyauzmani.com

Telefonica ve Meta ile yapılan anlaşmaların ardından Gamium token fiyatı %450 arttı


  • Gamium bir metaverse projesidir.
  • Kullanıcılara internette, blokaj zincirlerinde ve metaverse’de kullanmaları için dijital bir kimlik sağlar.
  • Bugün proje, Meta ve Telefonica ile ortaklıklarını duyurdu.

Metaverse Gamium projesinin yerel tokeni GMM’nin fiyatı, projenin sosyal medya devi Meta (META) ve telekom devi Telefonica (TEF) ile anlaşmaları duyurmasının ardından fırladı. Madeni para, saatler içinde %450’den fazla yükseldikten sonra günlük 0,004539$’a ulaştı.

Belirteç, kripto alanında pek bilinmese de, blok zinciri, dijital kimliği tanıtarak insanların etkileşim biçimini değiştirmeyi amaçlayan, yaklaşan bir metaverse projesidir. İkincil kripto pazarlarında alım satım yapmanın yanı sıra GMM belirteci, Metaverse’i Gamium DAO aracılığıyla yönetmek, Avatar’ı yönetmek, topluluğa ait şehirleri başlatmak ve yönetmek, belirli metaverse işlerine başvurmak, özel NFT’ler veya jeton airdrop’ları almak ve özel etkinliklere erişmek için kullanılır.

Meta ve Telefonica ile Gamium anlaşması

Anlaşmanın bir parçası olarak Gamium, Telefonica ve Meta ile Web3 alanı içinde girişimleri ölçeklendirmeye yardımcı olmak için başlatılan bir girişim olan Metaverse Aktivasyon Programı adlı bir proje üzerinde çalışacak. Program sayesinde girişimler, Meta AI tarafından sağlanan kolaylık teknolojisine erişebilecek ve aynı zamanda hem Telefonica hem de Meta’dan ticari destek alacak.

Bu, metaverse’ye yoğun bir şekilde yatırım yaptıkları için Meta’nın metaverse’ye ilk yatırımı değil. Meta aynı zamanda kendi dijital para birimini yaratmayı planlayan Diem’in de ana şirketiydi.

Öte yandan Telefonica geçtiğimiz günlerde kripto para alımlarını etkinleştirdiğini ve bir İspanyol kripto para borsasına da yatırım yaptığını duyurdu.

Gamium ortaklığı, muhtemelen tokenin değerini artırmanın yanı sıra artan GMM ticaret faaliyetini de teşvik edecektir. GMM’nin piyasa değeri şu anda yaklaşık 32 milyon dolar.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın