medyauzmani.com

Telegraph’tan kripto para ekosisteminin en iyi parçası!


Telegram, kripto para ekosisteminde önemli bir kilometre taşı belirledi. FTX ve benzeri platformlardan doğabilecek sorunları çözmek için adımlar attı.

Telegram, kripto para ekosistemi için müjdeli haberi duyurdu!

Bir bulut mesajlaşma uygulaması olan Telegram, yeni bir değişim (DEX) platformu ve kripto cüzdanı geliştirdiğini duyurdu.

Telegraph’ın kurucusu ve CEO’su Pavel Durov, kanalında yaptığı yeni açıklamada, merkezi kuruluşların güçlerini kötüye kullanma eğiliminde olduğunu söyledi. Ve böylece blockchain geliştiricilerini kriptonun köklerine dönmeye ve dağıtıma odaklanmaya teşvik etti.

Telegraph'tan kripto para ekosisteminin en iyi parçası!

Şunları bilmek isteyebilirsiniz:

“Blockchain şirketleri ademi merkeziyetçilik vaadiyle kuruldu. Ancak zamanla güçlerini kötüye kullanmaya başlayan birkaç kişi tarafından kontrol ediliyordu. Sonuç olarak, en büyük borsalardan biri olan FTX çöktüğünde birçok kişi parasını kaybetti.

Cevap açık: Blockchain tabanlı projeler köklerine geri dönmeli ve parametreleri belirlemelidir. Cryptocurrency kullanıcıları, başka herhangi bir tarafla bağlantısı olmayan yerleşik cüzdanlarla alışveriş yapmalıdır. “

Telegraph'tan kripto para ekosisteminin en iyi parçası!

Durov’a göre Telegram şimdi kripto cüzdanları ve takas platformu dahil olmak üzere popüler ticaret platformu Fragment’i geliştirecek. Tanınmış bir CEO, bunun yüksek konsantrasyondan kaynaklanan hataları düzeltmeye yardımcı olabileceğini söylüyor.

“Bu hafta Fragment, kullanıcı adlarının ötesine geçecek. Telegram’ın bir sonraki adımı, milyonlarca insanın kripto para birimleri satın almasına, satmasına ve depolamasına olanak tanıyan araçlar oluşturmak. Bu araçlar arasında kripto cüzdanları ve istikrarlı borsalar yer alıyor.

Bu sayede yüzbinlerce kripto para yatırımcısını başarısızlığa uğratan merkezileşmenin yol açtığı hataları düzeltebiliriz. “

Şunları bilmek isteyebilirsiniz:

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın