medyauzmani.com

Ter Ekonomisi lansmanından sonra haftada birkaç rekor kırdı


NEAR blok zincirinde Sweat Economy’nin piyasaya sürülmesi, kripto para birimi piyasasında bazı rekorlar kırdı.

Irk ekonomisi, “Hareketin Ekonomisi”, 20 Eylül Salı günü, geçtiğimiz hafta NEAR’da başarıyla başlatıldığını duyurdu.

Lansman, şimdiye kadarki en büyük aktif ve seçkin cüzdan airdropuna sahip olduğu için kripto alanında bazı rekorlar kırdı.

Coinjournal ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, 2016’dan beri web2’de aktif olan ve Sweatcoin uygulamasının 120 milyondan fazla küresel kullanıcısı olan Move-to-Earn platformu, yeni web3 SWEAT jetonunu 13,5 milyon jeton sahibine dağıttı.

Bu son gelişmeden sonra, Sweat Wallet 51 ülkede kısa sürede en çok indirilen 1 numaralı finans uygulaması oldu. Ekip, lansmanın, DAO Maker platformunda şimdiye kadar satılan en hızlı IDO olarak SWEAT’ın başarısını takip ettiğini ekledi.

Sweat Economy, Web3’e erişmeyi seçen 13,5 milyon Sweatcoin kullanıcısına 4,7 milyardan fazla yeni başlatılan SWEAT jetonunu dağıttığını da sözlerine ekledi.

İnsanların Web2’den Web3’e geçişini kolaylaştırmak için Sweat Economy, daha önce blok zinciri ile hiç etkileşime girmemiş birçok Sweatcoin kullanıcısı için yeterince kolay olacak şekilde özel olarak tasarlanmış Sweat cüzdanını piyasaya sürdü.

Sweat Wallet ile insanların jetonlar, NFT oyunları ve trafik ekonomisini telafi etmek için ayarlanmış diğer birçok özellik ile işlem yapması daha kolay hale geliyor.

Ekip, TGE’den sonraki 72 saat içinde iki milyondan fazla kullanıcının Sweat Wallet uygulamasını indirip etkinleştirdiğini ortaya çıkardı. Ayrıca Sweat Wallet, lansmanından bu yana tüm zincirlerde en çok kullanılan ikinci dApp.

Bu son gelişme hakkında yorum yapan Sweat Economy’nin kurucu ortağı Oleg Fomenko;

“Geçen hafta, Ter Ekonomisi ekibi için – orijinal kuruluş hedefimizin bir yerine getirilmesi olarak – sadece tarihi bir hafta değildi, aynı zamanda hareket ekonomisinin doğuşuna ve milyonlarca kullanıcının toplu entegrasyonuna tanık olduğumuz için web3 için tarihi bir haftaydı. Crypto. Tüm ortaklarımıza, destekçilerimize ve bu konuda çok çalışan harika ekibe içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ürün ve lansmanı. Ancak, bu sadece başlangıç. gerçekten merkezi olmayan bir hareket ekonomisi.”

Airdrop öncesinde Sweat Corporation ve Sweatco, kullanıcılar için ek değer yaratmak için SWEAT tahsislerinin 4,76 milyarını yaktıklarını açıkladı. Karlarının %50’sini ikincil piyasadan SWEAT almak, satın almak ve yakmak veya hasat geliri olarak dağıtmak için kullanmaya devam ettiler.

Ekip, SWEAT tokeninin piyasaya sürülmesinden yaklaşık bir hafta sonra FTX, OKX, ByBit, Bitfinex, Kucoin, Gate.io, Huobi ve Uniswap borsalarında yarım milyar dolara yakın işlem hacmine sahip olduğunu ekledi.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın