medyauzmani.com

Threshold Token (T), fiyat %130 arttıktan sonra trend oluyor


  • Bu yazının yazıldığı sırada Threshold tokeni 0,05049 dolardan işlem görüyor.
  • Fiyatı son yedi gün içinde beş kat arttı.
  • Token fiyat kazançlarının çoğu, saatler içinde %95’lik artışın ardından dün kaydedildi.

Threshold (T), Coinmarketcap verilerine göre günümüzün en popüler kripto para birimidir. T’nin fiyatı son 7 günde %130 ve son 30 günde %220 arttı.

İlginç bir şekilde, fiyat rallisinin büyük bir kısmı, madeni para aniden %95’ten fazla artarak onu birkaç saat içinde yaklaşık 0,032 dolardan 0,061 dolara yükselttikten sonra kaydedildi. Dünün zirvesinden biraz geri dönse de bugün %20 toparlandıktan sonra hala yeşilde.

Eşik (T) yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: Coinmarketcap

Threshold’un fiyatı dün neden yükseldi?

Kripto para yatırımcılarının çoğunluğu dünkü eşik fiyat artışına şaşırdı, ancak fiyat artışının arkasındaki ana sebep bu.

23 Ocak’ta Coinbase, günün geri kalanında küçük fiyat hareketlerine yol açan T coin’i listelemek için yol haritasını açıkladı. Tüccarlar Threshold’un yakında Coinbase borsasında listelenebileceğine dair spekülasyon yaptıkça, token ertesi gün bu sefer daha güçlü bir şekilde yükseliş eğilimini sürdürdü.

Coinbase’in token listeleme yol haritasını yayınlama hamlesi, şeffaflığı artırmayı ve içerdekilerin listeleme duyurusunu kullanarak haksız bir avantaj elde etme olasılığını azaltmayı amaçlıyor. Ancak, Coinbase’in listeleme yol haritasına bir token eklenmesinin, Coinbase’in token’ı listeleyeceği anlamına gelmediğini unutmamak önemlidir. Jetonların listelenmesi için yine de Coinbase’in inceleme sürecini geçmesi gerekir.

Ancak Threshold, Ethereum ağı üzerine kurulmuş küçük çaplı bir altcoin olsa da Coinbase’in listeleme yol haritasına ulaşılacağına dair haberler kesinlikle birçok yatırımcının dikkatini çekti. Threshold Network, blockchain kullanıcı egemenliğine yönelik kripto çözümleri için bir site oluşturuyor ve ilk ürünü, merkezi olmayan bir Bitcoin köprüsü olan tBTC. tBTC, BTC sahiplerinin BTC’lerini Ethereum ağına aktarmalarına ve bunu Ethereum’a bağlı bir belirteç olarak kullanmalarına izin verir.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın