medyauzmani.com

Tron, 100 milyon dolarlık AI odaklı fon başlattı


  • TRON DAO, yapay zekayı harmanlayan blockchain teknolojisi projelerini desteklemeyi dört gözle bekliyor.
  • 100 milyon dolarlık fon, iletilen imalar ve AI tarafından oluşturulan içerik dahil olmak üzere dört ana alana odaklanacak.
  • TRON’dan Justin Sun kısa süre önce OpenAI ve ChatGPT AI tabanlı merkezi olmayan bir ödeme sistemi ortaya çıkardı.

TRON haberleri bugün yapay zeka (AI) konusunda iyimser. Bunun nedeni, interneti blockchain teknolojisi yoluyla merkezileştirmeyi amaçlayan merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan TRON DAO’nun yapay zeka odaklı blockchain projelerine odaklanan yeni bir geliştirme fonu duyurmasıdır.

OpenAI’den ChatGPT sahnesine koşuşturması teknoloji devi Google’ı AI yarışına çeken AI, şu anda dünyanın en büyük inovasyon trendlerinden biri. Ve aslında, olarak CoinJournal Bugün piyasadaki bazı tokenlerin yapay zekaya odaklandığı yakın zamanda ortaya çıktı.

AI teknolojisi, kripto endüstrisi dahil olmak üzere daha fazla ilgi ve büyüme çekerken, TRON DAO, yeni 100 milyon dolarlık fonuyla bu trendi hızlandırmaya yardımcı olmak istiyor.

TRON Fonu yapay zekanın 4 ana alanına odaklanacak

TRON DAO’ya göre AI Geliştirme Fonu, blockchain inovasyonuyla harmanlanmasını geliştirmek amacıyla kavramsallaştırıldı. Bu nedenle, Tron Dow Çarşamba günü yaptığı basın açıklamasında, fonun dört temel alandaki projelere odaklanacağını söyledi: AI hizmetleri ödemeleri, oracles, bilinçli yatırım yönetimi hizmetleri ve AI tarafından üretilen içerik.

Bununla birlikte, fon, diğer süslü kullanım durumları ile ortaya çıkan içerik oluşturucuların ve geliştiricilerin başvurularına açık olacaktır.

Basın bülteninde TRON DAO, yapay zekanın merkezi olmayan bir finansal geleceği güçlendirmeye yardımcı olabileceği gerçeği de dahil olmak üzere, blockchain tabanlı projeleri yapay zeka hizmetleriyle entegre etmenin faydalarına dikkat çekiyor.

AI araçları ayrıca, AI’nın infüzyonu ile katlanarak büyümek üzere bölgeler arasında sorunsuz işlemler, depolama ve doğrulama ile DeFi ticareti, NFT’ler ve Web3 genelinde kullanıcı erişimini ve deneyimini dönüştürecek.

TRON’un (TRX) kurucusu Justin Sun, geçtiğimiz günlerde TRON’un OpenAI ve ChatGPT’nin yapay zeka güdümlü merkezi olmayan bir ödeme ağı aracılığıyla hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağını açıklayarak blok zincirinin yapay zekanın büyümesine olan bağlılığını vurguladı.

Çerçeve, bir zincir üstü akıllı sözleşme sistemini, ödeme katmanı protokolünü, çağrı SDK’sını, AI ödeme ağ geçidini, Sun’ı kapsayacaktır. erkek. ChatGPT, merkezi olmayan bir dosya depolama sistemi olan BitTorrent’te yapay zeka sonuçlarının yanı sıra kullanıcı istemlerini ve sorularını depolamak için bir akıllı sözleşme sisteminden yararlanacak.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın