medyauzmani.com

TrueUSD, açık denizde Çin Yuanı’na sabitlenmiş TRON tabanlı bir stablecoin olan TCNH’yi piyasaya sürüyor


San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri, 15 Aralık 2022, Chainwire

TrueUSD ekibinin, Çin Yuanı’na (CNH) 1:1 oranında sabitlenmiş bir sabit para olan TCNH adlı yeni bir ürünü piyasaya sürdüğünü duyurmaktan heyecan duyuyoruz. TCNH, en hızlı büyüyen halka açık blok zincirlerinden biri olan TRON’da konuşlandırılacak. kullanıcıların belirteçleri edinip elinde tutabileceği ve takas edebileceği yer.

TCNH’nin açık deniz Çin Yuanına (CNH) sabitlenmiş bir stablecoin olduğuna dikkat edilmelidir. Tanım olarak, yabancı para birimleri, mali düzenlemelerine tabi olmaksızın ihraç eden ülkenin dışında saklanır ve ticareti yapılır. Genellikle döviz rezervi olarak veya uluslararası yatırımlar veya yerleşimler için kullanılırlar. TCNH güvenli ve şeffaftır. Diğer TrueUSD ürünleri gibi TCNH de ilgili tüm yasal ve teknik gerekliliklere uygundur ve dünyanın önde gelen muhasebe firmaları tarafından denetlenmektedir.

TCNH, TRON blok zincirinde on milyonlarca kullanıcı için yeni bir seçenek sunuyor. Geleneksel fiat para birimlerini dijitalleştirme ve kripto dünyasını gerçek dünyaya daha fazla bağlama taahhüdümüzün en son tezahürüdür. TCNH, küresel kullanıcılar için giderek daha fazla çeşitlenen bir stablecoin teklifinin parçası olacak.

TUSD Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Annabelle Jean, “Hong Kong gibi finans piyasalarının küresel bir dijital para merkezi olma yolunda ilerlediğini gördük, bu nedenle ürünlerimiz sürekli gelişiyor. TCNH’nin lider konumumuzu pekiştireceğine inanıyoruz. dijital para birimi altyapısında ve merkezi olmayan ve güvenilir bir küresel ödeme ağı oluşturma çabalarımıza katkıda bulunun.

TCNH Hakkında

TCNH, 1:1 oranında açık deniz Çin Yuanı’na (CNH) sabitlenmiş TRON tabanlı bir stablecoin’dir. TrueUSD ekibi ve TUSD’nin kardeş ürünü tarafından çıkarıldı. Daha fazla bilgi için tusd.io/tcnh adresini ziyaret edin.

TUSD Hakkında

TrueUSD (TUSD), bağımsız üçüncü taraf kurumlardan 1:1 USD cinsinden desteklenen zincir üstü sertifikalara sahip ilk dijital varlıktır. Bugüne kadar Binance ve Huobi gibi 100’den fazla borsada listelenmiştir ve Ethereum, TRON, Avalanche, BNB Chain, Fantom ve Polygon dahil olmak üzere 12 büyük halka açık zincirde mevcuttur. TrueUSD, ABD merkezli en büyük muhasebe firmalarından biri olan Armanino tarafından, USD rezervlerinin işlem gören token arzına 1:1 oranını ve %100 teminat oranını garanti etmek için gerçek zamanlı olarak tasdik edilmiştir. Kullanıcılar, kamuya açık denetim sonuçlarına istedikleri zaman resmi web sitesi tusd.io aracılığıyla erişebilirler. TUSD’ye, 7 Ekim 2022’de Dominika Topluluğu’nda yetkili bir dijital para birimi ve değişim aracı olarak yasal statü verildi.

İletişim

Annabelle Jean [email protected]

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın