medyauzmani.com

Trust Wallet, Ledger donanım desteği ekler


  • Trust Wallet, tarayıcı uzantısı için Ledger Hardware desteğini duyurdu.
  • Yeni defter entegrasyonu, önde gelen kişisel saklama cüzdanına bir güvenlik katmanı ekler.
  • Kullanıcılar artık tüm varlıklarını güvenli bir şekilde yönetebilir ve saklayabilir.

Trust Wallet, donanım cüzdanı için Trust Wallet Tarayıcı uzantısı desteğiyle Ledger ile entegrasyonunu duyurdu.

Yeni Ledger desteği, şu anda 70’in üzerinde blok zincirini destekleyen popüler, kendini koruyan çok zincirli bir cüzdan olan Trust Wallet’a ek bir güvenlik katmanı ekler. Entegrasyon, cüzdan kullanıcılarının artık misli olmayan jetonlar (NFT’ler) dahil olmak üzere 8,5 milyondan fazla varlığa kolayca ve esnek bir şekilde erişebileceği ve depolayabileceği anlamına gelir.

Defter entegrasyonu daha fazla güvenlik ve işlevsellik sağlar

Salı günü CoinJournal ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, kullanıcılar artık desteklenen tüm tokenleri satın alabilir, madencilik yapabilir ve takas edebilir ve ayrıca Web3 dApp’lerine göz atabilir. Trust Wallet müşterileri, artık hem çevrimiçi hem de çevrimdışı cüzdanlarda güvenli olan varlıklarının güvenliği üzerinde daha fazla kontrole sahip.

Trust Wallet Ürün Başkanı Eric Chang, entegrasyonun Trust Wallet kullanıcılarına anahtarlarını güvenli bir şekilde yönetmeleri için başka bir seçenek sunduğunu söyledi.

Trust Wallet ile Ledger gibi önde gelen bir donanım cüzdanının entegrasyonu, insanlara kolaylık, gelişmiş güvenlik ve işlevsellik arasında en iyi dengeyi sağlar.,” ekledi.

Ortaklık sayesinde, artık daha fazla kişi yalnızca yeni dijital tokenlere ve uygulamalara değil, aynı zamanda tam bir cüzdan deneyimi için Testnet’lere de erişebilecek. Ledger İşlemler ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-François Rocher, iki şirketin işbirliğinin, kullanıcıları güçlendirmek ve kripto varlıklarının kendi kendini korumasını teşvik etmek gibi görünen ortak bir hedefin parçası olduğunu açıkladı. Rochette, bunun “kripto para biriminin gerçek ruhu” olduğunu belirtti.

Yukarıda bahsedildiği gibi Trust Wallet, aylık 10 milyondan fazla aktif kullanıcısı (MAU’lar) olan lider bir kendi kendini koruyan cüzdandır. Orijinal Trust Wallet Token şu anda yaklaşık 1,35 dolardan işlem görüyor.

Ledger ise 2014 yılında kurulmuş bir Fransız teknoloji şirketidir. Şirket, Ledger Nano S de dahil olmak üzere dünya çapında milyonlarca kripto para sahibi tarafından kullanılan birkaç modern donanım cüzdanı üretmiştir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın