medyauzmani.com

Türkiye’nin Yeni Kripto Para Borsası CoinTR Uzman Ekip Tarafından Devreye Alındı


Türkiye’nin Yeni Kripto Para Borsası CoinTR Uzman Ekip Tarafından Devreye Alındı

Dünyanın önde gelen ülkelerinden deneyimli teknik ekipler ve yöneticilerden oluşan CoinTR borsası, Türkiye’de yüksek kaliteli hizmetler sunmaya hazır.

Türk yatırımcılar için kripto para ticaretinin en iyi yolunu sunmayı amaçlayan CoinTR borsası Eylül 2022’den itibaren faaliyete geçmiştir. Küresel ve uluslararası pazardaki rekabetinden hızlı, güçlü ve güvenli bir başlangıç ​​yapan CoinTR, 100’den fazla süredir sahaya çıkıyor. eski başkan yardımcısı da dahil olmak üzere dünyanın en büyük üç grubundan uzmanlar, teknoloji ve hizmetler. Huobi Group, CoinTR bünyesinde. Bir gün kullanılacak kripto para birimini depolamak için yeni bir yer olmaya hazırlanıyor.

CoinTR İlk Yatırımını ve Lansmanını Tamamladı

CoinTR, Türkiye’de küresel bir pazar olma yolunda 15 milyon dolarlık ilk yatırımını tamamlayarak sektöre hızlı bir giriş yaptı. Dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Amber Group ile ortaklık kuran borsa, 100’den fazla kripto para biriminin ticaretini kolaylaştırıyor ve kullanıcılara en iyi fiyatları ve derinliği sağlamak için çaba göstermeye devam ediyor. Türk yatırımcıların kamu bankalarından yatırım yapmasını kolaylaştırmak için CoinTR, Vakıf Bank ile birleşerek kullanıcılara güven veren köprüler kurdu.

emekli BDDK Kıdemli Bankacılık Uzmanı, CoinTR uyum görevlisi ve yasal temsilcisi Yakup Demir; “Kullanıcıların mallarının güvenliğini ilke ediniyoruz. 19 Eylül 2022 tarihi itibariyle MASAK’a şirketimizin faaliyete geçtiğini bildirdik. Şirketimiz MASAK tarafından yönetilmekte ve dijital ürün satışı platformu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. ”

Siz de CoinTR’ye kayıt olarak yeni pazarı deneyimlemek istiyorsanız şimdi İnternet sitesisohbet etmek için giriş yap Türk Telgraf GrubuKatılarak özel teklif ve kampanyalardan haberdar olun.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın