medyauzmani.com

Uniswap, kredi kartlarıyla kripto para birimi satın alınmasına izin verir, ancak UNI’nin fiyatı nasıl davranır?


  • Uniswap, kripto para biriminin kredi ve banka kartıyla satın alınması için Moonpay ile ortaklık kurdu.

  • Uniswap token, gün içi hafif kazançların ortasında aşağı yönlü baskı altında.

  • Yatırımcılar çok az ilgi gösterdiği için UNI aşağı yönlü hareket edebilir.

Ayı piyasasında olumlu olan her şey kripto para haberleri Rica ederim. Yatırımcılar, kısa vadeli kazançlar için rahatlama rallisinden yararlanmak isteyebilir. Ancak, Uniswap’ten gelen son gelişmeler, alıcıları pek heyecanlandırmadı.

UNI, bir haftada %10 kaybettikten sonra Perşembe günü biraz daha düşük işlem gördü. Son duyuruya göre Uniswap, kullanıcıların uygulamasında dijital varlıklar satın almasına izin vermek için Moonpay ile çalışıyor. Kullanıcılar kredi kartlarını, banka kartlarını ve banka havalelerini kullanarak kripto para birimleri satın alabilirler. Uniswap, kullanıcıların kripto para birimlerini çeşitli protokoller üzerinden birkaç dakika içinde aktarabileceklerini söyledi. Bunlar Ethereum ana ağı, Tahkim, İyimserlik ve Çokgendir.

Ayrıca Uniswap, kullanıcılara merkezi olmayan borsaların güvenlik avantajlarını hatırlattı. Merkezi borsaları zayıflatan FTX’in çöküşünün hemen ardından geliyor. Uniswap gibi DEX platformlarının belirtilen ana avantajlarından biri, kullanıcıların fonları üzerinde kontrole sahip olmalarıdır. Bu, kullanıcıların özel anahtarlarını üçüncü taraflarla paylaşmak zorunda olduğu merkezi borsalardan farklıdır. Böylece Uniswap, FTX’in çöküşünden sonra CEX’ten DEX’e geçmekten faydalandı. Ancak UNI, son yardım hamlesinin kazanımlarını sürdürmek için mücadele ediyor.

UNI fiyatı, direnç seviyesinin altına düştüğü için baskı altında

TradingView’e göre UNI/USD Grafiği

Günlük grafikteki fiyatlara genel bakış, UNI’nin 5,6 $’lık direncin altında baskı altında olduğunu gösteriyor. Momentum zayıfken MACD çok düşüş eğilimi gösteriyor. Kripto para birimi, 50 günlük hareketli ortalamada düşmeye devam etti. Hareketli ortalama hala üzerinde direnç sunuyor.

UNI için sırada ne var?

5,0 doları UNI için potansiyel bir destek alanı olarak görüyoruz. Kripto para birimi önceki seviyede toparlandı. Ancak UNI, 4,1 dolarlık desteğe geri dönme potansiyeline sahip. Yatırımcılar dört gözle bekliyor UNI satın al Her iki alanda da fiyat hareket sinyallerine dikkat etmelisiniz.

UNI nereden alınır

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı ticaret sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD’ler) sağlayıcısıdır. CySEC Lisans Numarası (#250/14)

Plus500 ile UNI’yi bugün satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

UNI’yi eToro ile bugün satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın