medyauzmani.com

Uniswap Labs, bir turda 100 milyon dolardan fazla para toplamak istiyor – Dünya Dijital Medya Haberleri


Kriptohaberleri.gen.tr – DeFi, piyasadaki en büyük borsalardan biri olan Uniswap’ın ebeveynidir. Yetkisiz Kaynaklara göre, Labs yeni bir finansman turu planlıyor.

Tech Crunch, Uniswap Labs’in Singapur’un en büyük yatırımcılarından biri olan Polychain liderliğindeki yatırımcılarla 1 milyar dolarlık bir değerlemeyle 100-200 milyon dolar toplamak istediğini bildirdi.

Kimliği belirsiz kaynaklar, yatırım fonunun kesinleşmediğini ve anlaşmanın şartlarının değişebileceğini söyledi. Öte yandan, Uniswap Labs ve Polychain, yukarıda bahsedilen yatırımı bildirmedi.

Uniswap Labs, 2020 yılında son yatırımını a16z ve Union Square Ventures liderliğindeki 8 yatırımcı ile yaptı.

Uniswap Labs COO’su Mary-Catherine Lader, geçtiğimiz günlerde platforma yeni özellikler ekleme planları hakkında Decrypt ile konuştu. Lader, yeni özellikler arasında Uniswap’ta NFT satma planları olduğunu söyledi. Uniswap Labs’in önümüzdeki dönemlerde planlarına uygun olarak para kazanmaya başlayacağı yönündeki beklentiler tutarlı görünüyor.

DeFi sektörünün en büyük borsası olan UniSwap, Defillama verilerine göre şu anda merkezi borsadaki toplam işlem hacminin %64’ünü oluşturuyor. Borsanın yerel tokeni olan UNI, 5 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 17. kripto para birimidir.

ÜNİ Gösterge geçen hafta %12’lik bir artış gördü. UNI bugün 6,3 dolardan yatay hareket ederken, yaklaşık %8 artarak 6,77 dolara yükseldi. Bir sonraki ticaretle birlikte kripto para birimi 6.45 dolara düştü.

Yazarı: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın