medyauzmani.com

Unizen, Unizen Trade Aggregator v1’i tanıttı


Unizen Ticaret Toplayıcı’nın ilk sürümü artık mevcut ve ekip, sonraki sürümlerin iyileştirmelerle gelmesini bekliyor.

Unizen, CeDeFi Değişimi, Medium Post ile reklam verin Trade Aggregator’ın ilk sürümünü piyasaya sürdüler

bu En son kripto para haberleri Bu, ekibin araç üzerinde son iki yılını harcadıktan sonra Unizen Ticaret Toplayıcı v1’in artık etkin olduğu anlamına gelir.

Ekibe göre, Unizen Trade Aggregator’ın amacı, çapraz iş parçacıklı bir evren için bir web3 arayüzünü etkinleştirmektir. Unizen, çözümün dijital varlıkları herkes için kolayca erişilebilir hale getireceğini sözlerine ekledi.

Bu ilk sürüm ve ekip, sonraki sürümlerde daha fazla iyileştirme beklediklerini söyledi. Ekip, aracın temel mekaniğinin temelini attığını söyledi: çoğu kullanıcının kolayca aşina olması gereken, kullanımı kolay bir arayüz aracılığıyla yedi blok zinciri ve 70 DEX’te binlerce dijital varlığa erişim sağlamak.

Unizen Trade Aggregator’ın piyasaya sürülmesiyle, Unizen kullanıcıları artık bazı özelliklerin keyfini çıkarma fırsatına sahip oldular.

Araç, Unizen kullanıcılarının belirli kripto varlıklarına erişmek için merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) arasında hareket etmek zorunda olmadığı anlamına gelir. Ayrıca, kullanıcılar fonlarını taşımak için farklı blok zinciri köprüleri arasında geçiş yapmak zorunda kalmazlar, artık kimlik avı saldırılarına ve eski kullanıcı arayüzlerine maruz kalmazlar.

Unizen, aracın kullanıcılarının token bilgisi toplamak için CMC/CoinGecko’ya gitmek zorunda kalmamasını da sağladığını söyledi.

Unizen’e göre özellikler, Unizen OS’nin Unizen Trade Aggregator’ın piyasaya sürülmesiyle sunduğu ek avantajlardır.

Unizen, kullanıcı deneyimini gerçek zamanlı olarak iyileştirmeye yardımcı olacak raporları işlemeye kararlıdır. Ekip, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için sık güncellemeleri üretime aktaracağını söyledi.

Ayrıca Unizen, aracına veri kaynakları, likidite havuzları ve varlık destekli varlıkları eklemeye devam edeceğini söyledi.

Unizen, önümüzdeki aylarda CEX toplama, zararı durdurma, özel likidite toplayıcıları, profesyonel teknik analiz araçları, daha benzersiz ticaret bilgileri, kağıt transferleri, jeton yakma ve artırılmış ZCX yardımcı programı sunacağı sonucuna vardı.

Unizen son aylarda büyük değişiklikler yaptı. Ekip, ağustos ayında göz Kripto ustası Michael Healey, Baş Strateji Sorumlusu (CSO) olarak görev yapıyor.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın