medyauzmani.com

Ünlü uzman Poppe’den bu üç altcoinin yükselişine ilişkin tahminler: Cardano,..


Kripto topluluğunun tanınmış isimlerinden Michaël van de Poppe, ayı piyasası devam ederken Cardano da dahil olmak üzere yükselmesi beklenen birkaç altcoin için tahminlerini paylaştı.

Yükselmeye hazırlanan 3 altcoin hakkında bir uzmandan tavsiye

Ayı piyasasının ortasında ünlü kripto uzmanı Michaël van de Poppe, Chainlink (LINK) ve Cardano (ADA) dahil olmak üzere birçok altcoin için tahminlerini değiştirdi.

Kripto para camiasında iyi tanınan Name, ilk olarak Twitter’daki takipçilerine merkezi olmayan kehanet ağı Chainlink’in güç gösterdiğini ve direnci kırmak üzere olduğunu söyledi.

“Devam etmek için 7 doların üzerine çıktığını görmem gerekiyor. O zaman hedefim 8,50 dolar veya 9,25 dolar olur.”

CoinMarketCap verilerine göre, yayınımız sırasında LINK 7,28 dolardan işlem görüyor. Piyasa kapitalizasyonunda 22. sırada yer alan hisse, son 24 saatte yaklaşık %10, son yedi günde ise yaklaşık %25 değer kazandı.

Ünlü uzman Poppe'den bu üç altcoinin yükselişine ilişkin tahminler: Cardano,..

Van de Poppe ayrıca Ethereum’un (ETH) güçlü bir rakibi olan Cardano’nun “hala korunması gereken kritik bir sektörde olduğunu” söylüyor.

ADA, yayınlandığı tarihte 0,307 dolardan işlem görüyor. Ve analist tablosunda gösterilen destek seviyesini koruyor.

Son olarak Van de Poppe, halka açık bir P2P ödeme ağı olan Hedera Hashgraph’ın yerel belirteci olan HBAR’ın değerini takip ediyor. Kripto stratejistine göre HBAR, %14’ün üzerinde bir ralli başlatmaktan yalnızca bir direnç uzakta.

“Bu, piyasanın geri kalanına benziyor. Çok fazla dirençle karşı karşıya. Bu kırılırsa, 0,06 dolardan başka bir direnç alanına kapı aralayacak.”

Bugün HBAR’ın hisse fiyatı 0,048 $.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın