medyauzmani.com

Uzman: Bu olduğunda Cardano (ADA) büyük bir fiyat artışı görebilir


Cardano (ADA), kripto pazarının geri kalanı gibi, 2022’de büyük oynaklık gösterdi. Ancak analist Santiment, ADA’ya güç verebilecek bir metriğe işaret ediyor. Analist, bu metrikler de dahil olmak üzere dikkat edilmesi gereken piyasadaki çeşitli göstergelere baktı. Bu metrik, fiyatın geri dönüş olasılığını gösterir.

Bir analiste göre Cardano (ADA) büyük bir fiyat artışı görebilir

Bu metrik, analistin kripto piyasası istihbarat platformundaki bir Insight gönderisinde yazdığı ‘Sabit Aralık Hacim Profili’dir. Teknik gösterge, Binance’deki ADA/USDT çifti ticaretinde 0,19 ila 0,24 ABD doları arasında değişen ADA hacim boşluklarını gösterir. Analist, tüccarların bu segmentleri tam olarak test etme fırsatına sahip olmadığı için hacim boşlukları oluştuğunda metrikleri izlemenin önemli olduğunu kaydetti. Analiste göre fiyat bu seviyelere dönerse ve piyasaya yeni fonlar girebilirse, değişmeye başlayan bir bahar göreceğiz.

kardano

Bu konuda araştırmacı, “Hacim boşluklarının önemli olmasının nedeni, birçok tüccarın bu seviyeler tam olarak yeniden test edilmedikten sonra fiyatı takip etmemesidir. Bu, boşluklar doldurulduğunda yeni kanın girebileceği ve fiyatı artırabileceği anlamına gelir. dönüş şansı.”

Analiz ayrıca ADA oranlarına katkıda bulunan diğer faktörleri de vurguladı. Birincisi, köpekbalığı ve balina seviyesindeki yatırımcılar sinyallerini kaybediyor. 100.000 ila 1 milyon ADA tokenine sahip bir grup yatırımcı, Mayıs ayından bu yana 600 milyon AD sattı. Benzer şekilde analist, ADA pazarının 2020’de Ağ Gerçekleşen Kâr/Zarar (NRPL) bölü gerçek fiyatlandırma metriğiyle benzer eğilimler yaşadığını da kaydetti.

kardano

ADA hala değerini koruyor mu? Öte yandan Santiment’in verileri, ADA’nın Sosyal Hacim metriğine göre “düşmanlık ve / veya kayıtsızlık görmedikleri” için yatırımcılar arasında hala çok popüler olduğunu gösteriyor. Bu arada piyasa, ADA’nın fiyatını 0,3 $ olarak gören fiyat dönüşünü sıfırlıyor.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın