medyauzmani.com

Uzmanlar, Metacade’in satış öncesi fiyatını ikiye katlamasını bekliyor


Metacade, kumar tutkunlarını Web3 ve GameFi dünyasındaki heyecan verici fırsatlarla buluşturan yepyeni bir metaverse platformudur. Orijinal MCADE jetonunun satış öncesi etkinliğine yeni başlamasıyla, birçok yatırımcı büyük kazançlar bekliyor.

Projenin kendisi Web3’te başarılı olmak için iyi bir konumda ve önemli ölçüde genişleme planları var. Metacade, toplum üyelerine bir dizi fayda sunarken, teknolojik ilerlemenin birkaç temel alanını kapsar. Kısacası, Metacade sayısız insana hizmet edebilecek çok büyük bir değer teklifine sahip ve heyecanlı tüccarlar, MCADE jetonunun önümüzdeki haftalarda üç katına çıkabileceğini iddia ediyor. Ancak Metacade ne kadar büyüyebilir? Bir göz atma zamanı!

GameFi: Oyunun sınırlarını zorlamak

terim GameFi Blockchain teknolojisinin açtığı yeni bir dünya olan “oyunlar” ve “finans” ın birleşimidir. Ayrıca, oyun içi ekonomilerde sürdürülebilir likidite üretimi, oynama ve kazanma kombinasyonunu mümkün kılar. Bu, eski oyunların eşleşmeye başlayamayacağı bir şey.

GameFi, blockchain teknolojisinin hızla büyüyen bir sektörüdür. Entegre pazar yerleri, kullanıcıların oyun özelliklerine ve özelleştirilebilir öğelere erişim elde etmek için dijital varlıklar alıp satabilecekleri, tamamen işleyen bir oyun içi ekonominin temelini oluşturur. Aynı zamanda oyuncuların oynarken kazanabilecekleri bir alandır.

Bu günlerde, artan sayıda yenilikçi geliştiricinin oyunlarını seri üzerine inşa etmeye yöneldiğini görüyoruz. Geleceğe bakıldığında, GameFi endüstrisinin yalnızca daha da büyümesi bekleniyor. Şimdilik oyunlar, Milyarlarca dolarlık bir sektör Dünya çapında 3 milyardan fazla insan kendilerini oyuncu olarak tanımlıyor. Artık hepsinin dijital para birimi biçiminde ödüller sunan adreslere erişimi var.

Blok zinciri üzerine kurulu olan satın alma ve satma süreci, GameFi platformları için doğal bir likidite üreticisidir. Bu nakit, oyunculara oyunda geçirdikleri süre için ödeme yapmak için kullanılabilir. Belirteç ödülleri ister becerilerini geliştirerek, ister seviyelerde ilerleyerek veya rakipleri yenerek kazanılsın, oyna-kazan yönü, dünyanın her yerinden oyuncular için çok çekici bir teklif.

sanal gerçekliğin değeri

Şu anda, metaverse, teknolojik gelişimin bir yatağıdır. Bazıları eğlence ve diğerleri iş için tasarlanmış bir dizi sanal dünya inşa ediliyor. Çoğunlukla, bu oyunlar, oyuncuları tamamen heyecan verici dijital ortamlara çeken devasa açık dünya oyunlarını barındırmak için yaratılmıştır.

Blockchain oyunları ve metaverse el ele gider. Kendine ait dijital varlıklar, daha yüksek düzeyde kullanıcı kontrolü sağlar ve meta veri deposunun kendisi, kullanıcılara benzeri görülmemiş bir daldırma düzeyi sağlar. Bu özellikler, oyuncuların keşfedebileceği, maceraya atılabileceği ve blockchain teknolojisi sayesinde kazanabileceği neredeyse gerçeğe yakın bir manzara oluşturmak için bir araya geliyor.

Gelecekteki bu alanı devralmaya hazır görünen bir proje, metakad. Metacade, bazı benzersiz özelliklerin yanı sıra bir dizi atari tarzı oyun sunan genişleyen bir metaverse tabanı inşa ediyor. Proje doğası gereği topluluk temellidir ve GameFi ve Web3 dünyasını genişletmeye yardımcı olabilecek bir dizi faydalı hizmet sağlamayı amaçlamaktadır.

Metacad (MCADE) tam olarak nedir?

Metacade, P2E ve Web3 oyunları için tek adres olacak şekilde konumlandırılmış bir Web3 platformudur. Bunu kripto para meraklıları için bir tür çevrimiçi oyun olarak düşünün. Tabii ki, Metacade tek bir oyuna sahip olmak yerine bir dizi oyuna ev sahipliği yapacak. Daha da heyecan verici olan, bu oyunların bir kısmının Metacade kullanıcıları tarafından planlanıp geliştirilecek olması.

Proje, Metacade içinde kazanılabilecek bir dizi oynanabilir başlık sunmanın yanı sıra, kullanıcılar için bazı benzersiz kazanç fırsatları da sunuyor. Metacade, en yeni kazan-oyna oyunlarıyla etkileşime geçmek için topluluk odaklı bir yaklaşımı teşvik ederek GameFi sektörünün sürekli büyümesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Basitçe söylemek gerekirse, kullanıcılar, performansın nasıl iyileştirileceğine veya potansiyel kazançların nasıl artırılacağına ilişkin ipuçları gibi en sevdikleri oyunlar hakkındaki bilgilerini paylaşabilirler. Ardından Metacade, kullanıcıları topluluğa katıldıkları ve topluluğa etkileşimde bulundukları için ödüllendirecek.

GameFi’de özel roller

Metacade topluluğu ayrıca bazı benzersiz iş fırsatlarına erişim kazanır. En yeni GameFi oyunlarından bazıları, hataları aramak ve geri bildirim sağlamak için orijinal GameFi ve Web3 hayranlarını arayan Metacade meta veri deposunda test rollerini duyuracak.

Bu, en popüler oyunlara resmi olarak piyasaya sürülmeden önce erişmek için harika bir fırsat olacaktır. Metacade topluluğu bu oyunları oynayabilir ve oyun geliştirme ekiplerine sağladıkları hizmetin ödülü olarak MCADE jetonları kazanabilir.

İnovasyonu teşvik edin

Metacade ayrıca, GameFi’nin en iyi yaratıcılarının Web3 dünyasında yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına izin verecek bir özelliği de içeriyor. Finans, geliştirme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır. Oyunların tam potansiyeline ulaşması ve oyuncuların görmek istediği temel fikirleri tam olarak sunması için erken aşamada finansman çok önemlidir.

Metagrants, oyun geliştiricilere bu süreçte yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Topluluk üyeleri, hangi oyun önerilerinin geliştirilmesini istediklerine karar verecek ve programın bir parçası olarak hibeyi almak için bir kazanana oy verebilecek. Bu şekilde, Metacade topluluğu, yenilikçi geliştiricilerle erken ilişkiler kuracakları ve geliştirme sürecinde yardım edecekleri için GameFi endüstrisinin geleceğini doğrudan etkileyecektir.

Özellikle Metacade (MCADE) neden bu kadar yüksek bir potansiyele sahip?

Şu anda, MCADE belirteci değerinin altında – fiyatının çok altında. Token ön satışına yeni başladı, bu nedenle erken benimseyenler, önde gelen meta veri havuzu büyümeye devam ederken bazı büyük kazançlar elde etmek için birincil fırsata sahip.

Proje, sürekli genişleyen teknoloji sektörlerinin kesiştiği noktada güçlü bir konum edinmiştir. 2016 ile 2021 arasında, kripto para birimi sahiplerinin toplam sayısı 5 milyonun altındayken Yaklaşık 300 milyon. Bu sadece 5 yılda 59 kat artış demek.

Bu süre zarfında, endüstri bazı kilit alanlarda önemli teknolojik gelişmeler gördü. Ethereum ve Solana gibi dApp ekosistemleri, Web3’ün geleceğini büyük ölçüde destekleyen gelişmiş işlem hızlarına sahiptir. Metacade, Web3 kullanıcılarına çeşitli anahtar yollarla hizmet vermeyi amaçlıyor, topluluk arasında bağlantı kuruyor ve bu süreçte kripto ödülleri sunuyor.

MCADE fiyat tahmini

Sunulan pek çok harika özellik ile Metacade projesi, metaverse’de önemli bir oyuncu olmaya hazır görünüyor. Yenilikçi merkezi olmayan uygulamalar açısından tartışılıp tartışılmadığı (dApp’ler), teknolojik evrimi metaverse aracılığıyla yönlendirmek veya oyunculara atari tarzı oyunlardan oluşan bir seçki ile özel kazanç fırsatları sağlamak açısından, Metacade projesi gerçekten geniştir.

MCADE belirteci ön satışa yeni başladığından, her yerdeki kripto para birimi yatırımcıları dahil olmak için can atıyor. Uzman tacirler %100 ila %200 arası kazanç bekliyor ve bazıları bunun çok daha yükseğe çıkabileceğini söylüyor. Kesin olan bir şey var ki, MCADE jetonu şu anda fiyatın altında ve ön satış döneminde jeton başına sadece 0,008 $ karşılığında veriliyor. Sunulan tüm değerle, önümüzdeki yıllarda dünyanın dört bir yanındaki en büyük GameFi platformlarına rakip olabilir.

MCADE önizlemesine katılabilirsiniz Burada.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın