medyauzmani.com

Vanessa Grelett, dokuz yılını kurumsal strateji yöneticisi olarak geçiren bir finansal analist ve avukattır.


Vanessa daha önce ConsenSys’de CEO pozisyonundaydı

CoinFund, Vanessa Grellet’in şirkete Portföy Büyüme Başkanı olarak katıldığını duyurdu. CoinFund’da, şirketin geleneksel şirketler dünyası ile merkezi olmayan ağlar arasındaki uçurumu kapatmasına yardımcı olmada lider bir rol oynayacaksınız. Kurucuların ekipler, protokoller, uygulamalar ve ağ yönetişimi oluşturmasına ve CoinFund cüzdan şirketleri ile diğer blok zinciri projeleri ve protokolleri arasında ittifaklar oluşturmasına yardımcı olmaya odaklanacak.

“Vanessa’nın şirketimiz için dönüştürücü bir katkı olduğunu söylemek abartı olmaz. Çalışmaları, 50’den fazla şirket ve projeden oluşan portföyümüzü başarıya yönlendirmede etkili olacak.” CoinFund’un kurucusu ve CEO’su Jake Bruchman dedi. “Dünyada çok az insan Vanessa’nın New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE), yatırım bankacılığı danışmanlığı Big Four, ConsenSys, Ethereum ekosistemi ve genel olarak blok zinciri endüstrisini kapsayan uzmanlığına ve siciline sahip. Onun liderliğini gerçekleştirme fırsatı ve portföy şirketlerimizle bağlantı, piyasada CoinFund için gerçek bir farklılaştırıcıdır.”

Vanessa, kariyerine büyük finansal hizmetler firmaları ve hukuk firmalarında finansal analist ve avukat olarak başladı. New York, Londra ve Paris’te faaliyet gösteren PricewaterhouseCoopers’da üst düzey bir pozisyona geçmeden önce New York Menkul Kıymetler Borsası’nda Kurumsal Strateji İcra Direktörü olarak dokuz yıl geçirdi. ConsenSys’e 2016 yılında katıldı ve finansal hizmetler, küresel ticaret ve kurumsal blok zinciri sektörlerinde stratejik ortaklıklar, ittifaklar ve kanallara liderlik ediyor.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın