medyauzmani.com

Visa, Ethereum’da büyük USDC yerleşimlerini dört gözle bekliyor


  • Visa’nın baş kriptografı, bu hafta bir StarkWare etkinliğinde planları açıkladı.
  • Ödeme devi, Ethereum blok zincirinde büyük USDC ödemeleri denedi.
  • Swarm Markets’in kurucu ortağı Philip Piper, Visa’nın kripto para birimi stratejisinin daha fazla DeFi/TradFi entegrasyonu için anahtar olabileceğini söylüyor.

Ödeme devi Visa’nın, müşterilerinden dijital varlık ödemelerini kabul edebileceğini görebilecek bir ödeme sistemini test ettiği söyleniyor.

Kripto para haberleri, StarkWare Sessions 2023 etkinliği sırasında Visa Şefi Kripto Şefi Cuy Sheffield tarafından paylaşılan bir duyuru ile ilgilidir.

Cuy Sheffield’a göre, Visa yakın zamanda, ağın geleneksel dolar cinsinden ödemelerle dijital dolar ödemelerini kabul ettiği yüksek değerli transferler denedi. Özellikle Visa, Ethereum’da USD Coin (USDC) işlemlerini başlatmak istiyor. USDC, Circle tarafından yayınlanan ve Visa’nın Mart 2021’de desteğini eklediği büyük bir stablecoin’dir.

Ethereum’dan başlayarak USDC’deki ihraççılardan ödeme ödemelerini fiziksel olarak nasıl kabul edeceğimizi ve Ethereum’da USDC ile nasıl ödeme yapacağımızı test ediyoruz.Visa’nın Cryptocurrency Strateji Başkanı, bir StarkWare etkinliği sırasında söyledi.

Swarm Markets kurucu ortağı, Visa’nın kripto para birimi stratejisinin kripto para birimi için çok büyük olduğunu söylüyor

Visa’nın kripto para birimi anlaşmalarına yönelik planları, kripto para birimi ekosistemindeki son olayların ardından düzenleyici bir bakış açısıyla istikrarlı paralara küresel odaklanma arttıkça ortaya çıkıyor. Ayrıca, İngiltere’nin CBDC yarışındaki son adım olan dijital pound hakkındaki danışma belgesi ile merkez bankası dijital para birimlerine artan ilgiyi takip ediyor.

Bazı uzmanlar, bu gelişmeleri, kriptografinin sonundan ziyade potansiyel olarak daha fazla yeniliğe yol açan şey olarak görüyor.

Swarm blockchain platformunun kurucu ortağı Philippe Biber, Visa’nın kripto para birimi ödeme mutabakatına girişini küresel finansal altyapı genelinde inovasyonu yönlendirmeyi amaçlayan önemli bir gelişme olarak yorumladı.

Pieper, şirketin hamlesinin, merkezi olmayan finansa (DeFi) ve geleneksel finansın (TradFi) entegrasyonuna büyük ölçüde yardımcı olan blockchain teknolojisinin ve dijital varlıkların benimsenmesinde de önemli bir dönüm noktası olabileceğini belirtti.

CoinJournal’a gönderilen bir yorumda, Swarm Markets’in kurucu ortağı şunları ekledi:

Visa, stablecoin’ler ve fiat para birimleri arasında sorunsuz ödeme sunmaya başlayabilirse, bu, daha fazla DeFi/TradFi entegrasyonu için büyük bir engelin üstesinden gelir. Kullanıcıların işlem yapma ve ödeme yapma şekillerinde devrim yaratan stablecoin’ler gibi dijital varlıkların ortaya çıkışıyla, Visa’nın bu gelecek için şimdiden çalışmaya başlaması mantıklı.. “



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın