medyauzmani.com

Voyager Token (VGX/USD) %24 Arttı. Bu sebep ve bundan sonraki olası fiyat hareketi


  • Voyager token Perşembe günü çift haneli yükseldi

  • Binance.US tarafından satın alma raporları tokeni artırdı

  • Madeni para, kilit dirençte bir düzeltmeyle karşı karşıya

Voyager (VGX/USD), işlem hacimlerinde bir artış gördüğü için Perşembe günü perakende ilginin merkezindeydi. Kripto şirketi Voyager Digital’in kripto para birimi, sosyal ticaret platformlarında yoğun bir şekilde bahsedildi. pozitif kripto para haberleri İflas etmiş bir kripto borç verenin kodunu tanıtıyordu.

Perşembe günü, Binance.US’nin kuşatma altındaki kripto şirketini satın aldığına dair raporlar ortaya çıktı. Voyager’a sunulan İflas koruması Kripto para birimlerinde devam eden bir kışın ardından likidite kriziyle Temmuz. Binance CEO’su Changpeng Zhao Perşembe günü satın alma raporlarını doğruladı. CZ, çöken FTX ile anlaşmanın gerçekleşmemesi üzerine Binance.US’un Voyager’ı satın almak için yeni bir teklifte bulunacağını söyledi.

Binance.US, Voyager varlıklarını izleyen tek varlık değil. 22 Kasım’da Kaj Labs, kuşatma altındaki şirketin varlıkları için ikinci bir devralma teklifi başlatacağını söyledi. Kaj Labs, Voyager’ın varlıklarında hala değer gördüğünü ve şirketle iyi niyetle müzakere edeceğini söylüyor. Ancak Biannce.US’un ihale savaşına girmesi dikkatleri üzerine çekti.

VGX, gün içi en yüksek seviyesi olan 0,35 $’dan 0,53 $’a yükseldi. Basın zamanı itibariyle, kripto para birimi kısa bir düzeltmenin ardından 0,44 dolardan işlem görüyor. Fiyat hareketi ve müteakip gelişmeler, VGX için sürekli bir yükseliş rallisi görüp görmediğimizi belirleyecek.

VGX, gün içi kazançların ardından dirençte düzeltildi

TradingView’e Göre VGX/USD Grafiği

Günlük grafikte VGX, 0,2 $’a düştüğü için kısa vadeli bir yükseliş trendi başlattı. Gün içi kazanımların ardından, kripto para birimi 0,44 dolar direncinin üzerine çıktı. Ancak fiyat geri çekildi ve direnç seviyesinin altında kapanabilir.

RSI nötr bölgenin üzerine çıktı. Bununla birlikte, daha yüksek bir fiyatın mümkün olduğunu gösteren herhangi bir satın alma koşulu yoktur.

VGX’i şimdi satın almalı mısınız?

Günlük 0,44 doların üzerinde kapanan bir mum, VGX’e yönelik yükseliş eğilimini ateşleyebilir. Ancak, bu kripto para birimi spekülasyon tarafından yönlendirilmektedir.

Bu nedenle, kuşatma altındaki firmanın beklenen devralımı başarısız olursa kısa düzeltmeler yapılabilir. Şu anda VGX satın almak için erken olabilir ve daha fazla gelişme beklemek iyi bir fikirdir.

VGX’i nereden satın alabilirim?

binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar, 600’den fazla. Binance ayrıca düşük işlem ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok işlem seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile bugün VGX satın alın

takas bölgesi

Swapzone, kripto para birimi topluluğu ile değişim hizmetleri arasında bir ağ geçidi görevi gören bir kripto para birimi değişim toplayıcısıdır. Swapzone, kullanıcıların tüm kripto para piyasasında en iyi döviz kurlarını bulmaları için rahat bir arayüz, güvenli kullanıcı akışı ve kristal netliğinde veriler sağlamayı amaçlamaktadır.

Swapzone ile bugün VGX satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın