medyauzmani.com

WadzPay, POS özelliğini desteklemek için Bosonic’i seçti


Merkezi Olmayan Finansal Piyasa Altyapısı (dFMI) şirketi Bosonic, Blockchain ödeme şirketi WadzPay tarafından Satış Noktası (POS) yeteneğinin sağlanmasına yardımcı olmak için seçildi.

Coin Journal, bir basın açıklamasından, Bosonic’in küresel likidite ağından yararlanan yerleşik bir kripto borsasına sahip olduğunu öğrendi.

Tescilli teknolojiden yararlanın

Bosonic, WadzPay’in blok zinciri POS ödeme çözümünün bir parçası olarak kripto para birimi değişimi sağlamasına izin verirken, karşı taraf yerleşimini ve kredi riskini ortadan kaldıran ödeme teknolojisi karşılığında önceden sahip olunan ödemeden yararlanıyor.

Bozonik CRO Jason Nabi şunları söyledi:

WadzPay’in bizi satış noktası kripto para birimi değişimi için birincil altyapı ortağı olarak seçmesinden memnunuz. Bosonic WadzPay ve tüccar müşterileri, Katman 2 altyapımız aracılığıyla markalı risksiz işlemler ağımıza ve kripto likiditesine erişerek dijital varlık piyasalarında ikili takas ve kredi riski ihtiyacını azaltır.

Anish Jain CEO’su ve WadzPay’in Kurucusu şunları ekledi:

Bosonic’in teknolojisi ve ekibi, küresel erişimimizi satış noktası dijital para birimi ödemeleri için uygun maliyetli, ölçeklenebilir, anında ve risksiz bir çözüm içerecek şekilde genişletirken WadzPay’in vizyonuyla işbirliği yapmak ve onu desteklemek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Başarılı bir uzun vadeli işbirliği için sabırsızlanıyorum.

Bozonik hakkında

Bosonic, 2016 yılında New York, San Francisco ve Londra’da ofisleri bulunan bir dFMI şirketidir. Şirket, dijital varlık piyasalarında karşı taraf kredi ve takas risklerini ortadan kaldıran yüksek kaliteli bir altyapı sunuyor.

WadzPay Hakkında

WadzPay, zincir içi ödemeler için tarafsız ve birlikte çalışabilir bir ekosistemdir. 2018 yılında Singapur’da kurulan şirket, Amerika Birleşik Devletleri, Afrika ve Asya’da faaliyet gösteriyor.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın