medyauzmani.com

Walken, Walker Runner’ı Ekim 2022’de piyasaya sürecek


Walken’s Walker Runner’ın lansmanı bu ay hızlandırıldı ve CAThletes oyunları ve diğer benzersiz deneyimler içerecek.

‘Kazanmak için oyna ve pratik yap’ mobil projesi Walken, ilk ultra hızlı gündelik oyununu piyasaya sürmeye hazırlandığını duyurdu.

Coinjournal ile paylaşılan basın açıklamasına göre, Walker Runner adlı oyun bu ay halka sunulacak ve Walken deneyimini çeşitlendirmenin ve farklı modlarda oyuncuları güçlendirmenin daha fazla yolunu sunmanın yanı sıra CAThletes’i sergilemeye hazırlanıyor.

Walken, Walken Runner’ın Walken genel sistem başlığı altında piyasaya sürülen ilk oyun olduğunu açıkladı.

Ekip, önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıcıların Web2’den Web3’e geçişini kolaylaştıracak daha rahat oyunlar yayınlamayı planladığını da sözlerine ekledi.

Bu konuda yorum yaparken En son kripto para haberleriWalken CEO’su Alexey Kolevets şunları söyledi:

“Walken Projesi’nin mevcut çekiciliğinden gurur duyuyoruz ve ilerlemek ve sınırları zorlamak için ilham alıyoruz. Walken Runner, topluluğa katma değer ve eğlence sağlamanın yanı sıra belirteç aracını genişletmeyi amaçlayan ilk cesur deneyimimiz. Viral olma ve ana oyuna harika bir katkı olma potansiyeli.”

Walken ekibi, oyun ekosistemini geliştirmeye ve sürdürmeye ve oyun tutkunlarının oyunlara mobil cihazlarından erişebilmelerini sağlamaya kararlı olduklarını söyledi.

Walken, daha fazla geliştiriciyi çekmek ve Web2 kullanıcıları için kurulum sürecini basitleştirmek için sağlam bir altyapı sunmak için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Walker Runner, ekosistemdeki sporcuları sergilemeye ve atletik becerilerini sergilemeye hazırlanıyor. Walken’in ekibi, hareketin insanların daha sağlıklı, daha aktif yaşamlar sürmesini sağlamak için tasarlandığını söyledi.

Ekip, oyunun tüm Walken oyuncularına teşvik, eğlence ve eğlence sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Ekip ayrıca Walken Runner’ın ana Walken oyunuyla bağlantılı olmasını sağlayacağını açıkladı. Onu eklediler;

“En iyi Walken Runner oyuncuları, Walken uygulaması aracılığıyla $WLKN jetonları alıyor. Liderler, haftalık lig sezonları boyunca oyuncu etkinliğini takip edecek. Oyuncular, oyunda kazanılan puanlara göre sıralanır.”

Walken, kullanıcıların adım sayısını yakalamak için standart akıllı telefonların ve giyilebilir cihazların hareket algılama özelliklerini kullanan ve daha sonra uygulama içi oyun ve NFT’ler.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın