medyauzmani.com

Waves, dünyanın ilk ücretsiz kodlama okulunu başlattı


Coin Journal’ın bir basın açıklamasından öğrendiğine göre, dünyanın önde gelen kripto ekosistemlerinden biri olan Waves, düzinelerce dilde ücretsiz kripto ve blockchain eğitimi verecek Waves School’un lansmanını duyurdu.

Kriptografiyi daha erişilebilir ve yaygın hale getirme misyonuna uygun olarak, okul, yatırım konusunda ön bilgi veya geçmişe bakılmaksızın herkesi eğitmek amacıyla kuruldu.

Bu alandaki uzmanlar, akademik veya profesyonel düzeyden bağımsız olarak herkesin erişebileceği içerikler oluşturmuş ve gözden geçirmiştir.

Dünyadaki tüm insanların sadece %1’i kripto uzmanı

Blockchain, kripto para birimleri ve NFT’ler terim olarak çok fazla atılıyor, ancak çok azı gerçekten ne anlama geldiklerini biliyor. Dünyada yaklaşık 4,6 milyar insanın internete erişimi var ve bunların %2’si kripto varlıklarına sahip.

Sadece yarısı kendilerini bu konuda uzman olarak görüyor. Finansal teknoloji alanındaki kripto para yatırımcılarının çoğunluğunun anlayışı düşüktür.

Kamudan özele

Waves School, internete erişimi olan herkese blok zincir teknolojisi sağlamak istiyor. Waves School web sitesine kaydoldum.

Eğitim materyalleri, küresel ekonomi ve paranın tarihi gibi daha genel konulardan başlayarak dijital varlıklar, NFT’ler, borç verme ve borçlanma gibi daha spesifik kavramlara kadar uzanır.

Kurslara kaydolan öğrenciler sınavlara girebilir ve üniteleri tamamlayarak ödüller kazanabilirler. Okulun, kullanıcıların etkileşimde bulunabilecekleri ve sorularını yanıtlayabilecekleri bir Discord kanalı vardır.

Waves CEO’su Sasha Ivanov şunları söyledi:

Waves’te sıfırdan öğretiyoruz çünkü herkesin blok zinciri teknolojisine erişimi olduğunu biliyoruz. Bu güvenle donanmış olarak, ücretsiz kurslarımızla kodlama bilgisinin önündeki engelleri yıkıyoruz. Sloganımız “Nasıl kazanılacağını öğrenin”. Eğitim, Web 3.0 devriminin ne olduğunu ve neleri içereceğini anlamak için kritik öneme sahiptir. Sağlam ve iyi bir anlayışla insanlar kararları sorumlu bir şekilde alabilirler.

Waves School ayrıca kullanıcıların cüzdan açmasına, Waves blok zincirine erişmesine, kripto para birimine ilk yatırımlarını yapmasına ve sorumlu ve güvenilir yatırım stratejileri uygulamasına izin verecek.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın