medyauzmani.com

Web3 güvenlik platformu Blowfish 11,8 milyon dolar kapattı


Blowfish, Meta, MakerDAO ve diğer platformlardan mühendisleri içeren bir güvenlik duvarı teknolojisi başlangıcıdır.

Bir Web3 cüzdan güvenlik sağlayıcısı olan Blowfish, çeşitli yatırım fonlarından ve büyük kripto yatırımcılarından 11,8 milyon dolar topladı.

Paradigma, Dragonfly, 0x Labs, Uniswap Ventures ve Hypersphere tarafından desteklenen güvenlik duvarı teknolojisi başlangıcı ile finansman turunu yönetti. Finansman turuna katılan melekler ve en iyi kripto para kurucuları arasında Naval Ravikant, Will Warren, Nathan McCauley ve Jeremy Welch de vardı.

Piyasa, artan karmaşıklığı insanlara milyonlarca dolara mal olan kötü niyetli aktörlerle savaşmaya devam ederken, Blowfish, Web3 kullanıcıları için kullanıcı cüzdan güvenliğini artırmaya çalışıyor.

Blowfish ekibi blok zinciri, siber güvenlik ve makine öğrenimi sektörlerindeki en iyi beyinleri bir araya getiriyor. Ekipte Meta, 0x Labs, MakerDAO ve Trail of Bits’ten mühendisler yer alıyor – hepsi kullanıcılar için daha fazla güvenlik sağlama hedefi üzerinde çalışıyor.

Cüzdan boşaltma saldırılarına karşı koruma

Başlangıç ​​API’si, müşterilere kimlik avı, yazılım tedarik zinciri saldırıları ve dApp düzeyinde DNS ele geçirme dahil olmak üzere birden çok saldırı senaryosuna karşı gerçek zamanlı koruma sağlamak için tasarlanmıştır.

Blowfish ekibine göre, kötü niyetli vektörlere karşı uyarılar yalnızca gerçek zamanlı olarak mevcut olmayacak, aynı zamanda insan tarafından okunabilir bir işlem bağlamında da sağlanacak.

API’yi entegre eden DeFi ve NFT’ler için Solana tabanlı bir kripto cüzdanı olan Phantom’un 125 milyondan fazla önerilen işlemi taradığı söyleniyor. Blowfish ekibi duyurularında, teknolojinin 11.000’den fazla cüzdan boşaltma işleminin raporlanmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Blowfish, binlerce kullanıcımızı kötü niyetli dolandırıcılık ve dolandırıcılıklardan korumamıza yardımcı oldu. API’lerinin kullanımı kolay ve güvenilirdir. Onlarla ortaklık kurduk çünkü dolandırıcılardan bir adım önde olan harika bir ürün oluşturmaya devam etme yeteneklerine güveniyoruz.Phantom’un Kurucu Ortağı ve CTO’su Francesco Agusti dedi.

Blowfish, Ethereum, Solana ve Polygon’daki dolandırıcılık tespit motorunu yükseltmek için sermaye enjeksiyonlarını kullanacak. Ayrıca fonları yeni blok zincirlerine genişlemek ve Web3 genelinde güvenliği artırmaya yardımcı olmak için daha fazla çalışanı işe almak için kullanacaklar.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın