medyauzmani.com

web3 kuluçka programı için Sony Network ve Astar ortağı


  • Sony Network ve Astar Network, web3 kuluçka programını başlatmak için iş birliği yaptı.

  • Program, NFT’lerin ve DAO’ların kullanışlılığına odaklanan projeleri destekleyecektir.

  • Kuluçka programı Startale Labs tarafından organize edilecektir.

Astar Network ve Sony Network, web3 kuluçka programını kurdu

Sony Group’un bir iş bölümü olan Sony Network Communications, lider bir çok zincirli akıllı sözleşme ağı olan Astar Network ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ortaklık, iki kuruluşun, Değiştirilemez Tokenlerin (NFT’ler) ve Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşların (DAO’lar) kullanımına odaklanan projeler için bir Web3 kuluçka programı başlattığını gördü.

Şirketler, Singapur merkezli Startale Labs’in Web3 kuluçka programını düzenleyeceğini açıkladı. Program Mart ortasından Haziran 2023 ortasına kadar sürecek. Programa katılmak isteyen projeler bugün, yani 17 Mart Cuma gününden 6 Mart’a kadar başvurabilirler.

Firmalara göre kabul edilen projeler 10 ila 15 gruba ayrılacak. Dragonfly, Fenbushi Capital ve Alchemy Venture gibi küresel risk sermayesi şirketlerinden web3 ekosistemlerinin çeşitli yönlerini öğrenecekler.

Kuluçka programı, blok zinciri için gerçek dünyadaki kullanım durumlarına odaklanacak

Sony Network Communications’a göre kuluçka programı, blockchain teknolojisinin sektörlerindeki birçok sorunu çözebileceği farklı yollara bakmak için tasarlandı.

Ayrıca Sony Network, kuluçka programındaki projelere yatırım yapabilir. Astar Network, yılın başından beri bazı heyecan verici özellikler başlattı.

Geçen ay, Astar Ağı Çapraz Sanal Makine kullanıma sunuldu (XVM) Shibuya Açık Test Ağında. O zamanlar Astar Network, projelerin Ethereum Virtual Machine (EVM) ve WebAssembly (WASM) gibi farklı akıllı sözleşme ortamları arasında sorunsuz birlikte çalışabilirlik ağı üzerine inşa edilmesine izin verdiğini belirtmişti.

Kasım 2020’de Astar Network ayrıca gösterişli haddelenmişGeliştiricilere WebAssembly Akıllı Sözleşmelerini (WASM) kolayca oluşturmak için ihtiyaç duyduklarını sağlayan kapsamlı bir araç.

Yine Ocak ayında Astar Network, Web Hackathon 3 için dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Toyota ile ortaklık kurdu.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın