medyauzmani.com

Web3 MYTH, TDeFi’nin son projesi oldu


DeFi varlık projeleri için başlangıç ​​inkübatörü olan TDeFi, fantezi, bilim kurgu ve korku hayranları için tasarlanmış bir Web3 platformu olan MYTH’yi ekleyeceğini duyurdu. TDeFi, bir kuluçka merkezi ve başlangıç ​​danışmanı olarak işletmeler ve projelerle yakın bir şekilde çalışırken MYTH, izleyicilerin Web3 teknolojisi aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurmasına olanak tanır.

MYTH, şu anda TDeFi kuluçka programını kullanan 45’ten fazla projeye katılacak. TDeFi kuluçka programındaki proje örnekleri arasında Vulcan Forged, Gari, Biconomy, MetAmazonia, Bridge ve Sinverse sayılabilir.

TDeFi ekosistemine katılma efsanesi

MYTH, TDeFi’nin büyüyen ekosistemine katılarak, Web3 alanında bilim kurgu, fantezi ve korkunun önde gelen ekosistemi olma hedefine ulaşacak.

MYTH, TDeFi tarafından onaylanmanın yanı sıra, Web3 oyunlarında, NFT çizgi romanlarında, sevilen koleksiyonlarda ve metaverse’de önemli isimleri içeren 14 ortaklıkla yukarı yönlü bir yörüngede. Bu çeşitlendirme sayesinde MYTH, topluluğunun üyelerine kapsamlı, orijinal, kurgu tabanlı içerik sunabilmektedir.

Efsanede ayrıca, teşvikler ve kullanıcıların yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlamak için bir yönetişim belirteci olarak kullanılan MYTH belirteci adı verilen yerel bir belirteç vardır.

MYTH ekosistemi, topluluğa yönelik projeler, kazanç amaçlı fantezi (P2E) oyunları, dijital yayıncılık ve yaratıcı sanat koleksiyonları etrafında inşa edilmiştir. Bütün bu yönler, birleşik bir popüler kültürün yaratılmasını desteklemektedir.

TDeFi İnkübatör

TDeFi kuluçka makinesi, projeye başlama aşamasından proje yaşam döngüsünün diğer her aşamasına kadar proje başarılı olana kadar projelere yardımcı olur. Girişimlere birinci sınıf danışmanlara, teknoloji ve araçlara, pazarlamaya, topluluk oluşturma tekniklerine, borsalara, likiditeye, ortaklıklara ve endüstri bağlantılarına erişim sağlar.

TDeFi kuluçka programının ana avantajlarından biri, projelerin katılmak için herhangi bir ön ödeme yapmasını gerektirmemesidir. TDeFi, bir ücret talep etmek yerine proje için prim teklifinin sabit bir yüzdesini alır.

Ayrıca, TDeFi İnkübatör Programına uygun olan her proje, Ekim ayında yapılması planlanan BizThon küresel hackathon gibi TDeFi tarafından düzenlenen tüm etkinliklerde otomatik olarak ortak olur.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın