medyauzmani.com

Xrp Classic, çevre dostu ReFi blok zincirini geliştirir


  • ReFi, finansal sistemde gezinmek için yenilenmiş ve istikrarlı bir yaklaşımdır
  • Yeni finansal sistemde iklim değişikliği ele alınabilir
  • Xrp Classic, önde gelen güvenlik firması SolidProof tarafından denetleniyor

Lansmanından sonra Xrp Classic, karbon nötr ve çevre dostu bir yenilenebilir finans (ReFi) blok zinciri olarak tanıtıldı. ReFi, finansal hizmetlere erişimi serbestleştirmeyi amaçlayan finansal sistemdeki hareketliliğe yönelik yenilenmiş ve istikrarlı bir yaklaşımdır.

Bir basın açıklamasına göre, merkezi olmayan ReFi sistemi, iklim değişikliği gibi sistemik sorunların üstesinden gelinebileceği bir finansal sisteme geçişi teşvik ediyor.

gelişen çözüm

Xrp Classic, ReFi sektörünün en iyi uygulamalarını temsil ederek kripto para borsaları olgunlaştıkça gelişen bir çözüm olmayı hedefliyor. Şu anda platform, minimum işlem ücretleri ile birlikte çevre dostu ve yüksek hızlı işlemler sunmak için kendi ReFi blok zincirini oluşturuyor.

SolidProof tarafından denetlendi

Xrp Classic, önde gelen güvenlik firması SolidProof tarafından denetlenerek, sözleşme yazılımının güvenilirliğini ve kredibilitesini onayladı. Xrp Classic’in nihai hedefi, karbondan arındırılmış bir dünyaya katkıda bulunmak için ReFi blok zincirini her yönüyle entegre etmektir.

Sera gazlarını azaltmak, bir yatırımcı için en önemli hususlardan biridir.

PwC tarafından hazırlanan bir rapora göre, sera gazı emisyonlarını azaltmak, önde gelen bir küresel yatırım düşüncesidir. Sürdürülebilirlik zamanla daha önemli hale geldi. Xrp Classic’in ReFi modeli, düşük karbona geçişin önemli bir parçasıdır.

Düşük karbon ekonomisine geçişin bir parçası

Aralık ayındaki fuar lansmanından sonra Xrp Classic, Times Meydanı’ndaki reklam panolarında ilan edildi ve kripto para borsası haberlerinde ve sosyal medya kaynaklarında yer aldı. ReFi blockchain çözümü, kripto para birimi ekosistemi üzerinde daha az çevresel etki nedeniyle düşük karbon ekonomisine küresel geçişin bir parçasıdır.

Xrp Classic Topluluk Yöneticisi George Peter şunları söyledi:

Çevremize verdiğimiz zararın bir kısmını azaltmak için ileri teknolojiyi kullanabiliriz. Xrp Classic, döngüsel ekonomiye geçiş yapabilen ve çevresel iyileşmeyi kolaylaştıran bir teknoloji türüdür.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın